slither Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Arkadaslar Mortal Kombat Trilogy Calismiyor Nedeni nedir acaba? Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim...
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 De guzelim hem mortal kombat triology nin stunde gecmis 6 yil,. Hem burasi yeri degil Hem ne tur bir problemle karsilasmissin yazmamissin Nasil yardim edelim sana Git donanim yazilim a yaz bunu[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ne donanim yazılımı yaw bilg. oyunlarına yazması lazımdı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
slither Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ozur Diliyorum Arakdaslar Sayin Forum Moderatoru nden ricam bu konuyu silsin Forumlarda Yeni oldugum icin yanlislik yapmisim ksuura bakmayin
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Abi bakalim bilgidemi hata var oyundami onu bile soylememis[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: slither, 07 September 2003 19:12 tarihinde demiş ki: Ozur Diliyorum Arakdaslar Sayin Forum Moderatoru nden ricam bu konuyu silsin Forumlarda Yeni oldugum icin yanlislik yapmisim ksuura bakmayin ay canim ezdik herifi ya Diablo utan olum kendinden cok gitme herifin ustune yeniymis :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
slither Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 :) Configurasyonlarinda hata var!!! Yeniyiz Kusura Bakmayin!!! Zaten Yanlis Yere Yazmisim
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 oha ben naptım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bi De Kelimelerin Baş Harflerini BüyüK YaZmA ACAiP SİNİr EdiyO GÖZ YoRuYo.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Diablo, 07 September 2003 19:17 tarihinde demiş ki: oha ben naptım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Git at kendini diablo baska turlu cozulmez bu kan davasi[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Öne çıkan mesajlar