malik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eet sorun bu. bugün 5 te kapanıomuş sayfa benim haberim yoktu.bugün son gündü ders kaydı ve harç yatırma için. parayı 4.40da yatırdım. sonra nete girdim ders kaydı yapmam için.yok abi sayfa kapanmış. ben istte otuurorum gantep ünide okuourm. 20sinde gidecem antepe,22si ders ekleme çıkarmanın ve cezalı harçların son günü. şimdi ben cezalımıyım (harcı zmanında yatırdım ama ders seçmedi,m).eğer son gün 22yse her geç kaldığım gün için bunlar benden para alıolar mı?o zman iice bana binecek çünkü fazla para alamayacaz babadan bu sefer giderken. biri şu harç olayını açıklarsa ve benim durumuma yardım ederse sevinicem.ben ne kadar yatıracam,ceza kendü ünilerinizde ne kadar falan.yada nasıl oluo ceza? teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sen zamanında yatırdıysan sorun degıl al yanına yatırdıgın makbuzu gıt okuluna problem cıkarırlarsa makbuzu goster anlat olanları gerısı onların ınsafı tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 itü de 2 katı ödüyosun (evet oha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 oha 2 katımı!?! marmara üniversitesinde ödemediğin her gün için sanırım %1 ini ekleyip öyle veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar