Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

town bomb sanırım kalkmış....


EscapeCommander

Öne çıkan mesajlar

Nova town kadar anlamsız bir np kazanma yöntemi bilmiyorum. Habersiz ve dışarı çıkmak için hazırlıklarını yapan insanları oyundaki ufak bir açık sayesinde 1 snde öldürüp kaçmak haince bence. Ben yönetici olsam bir de elektrik direkleri dikerdim ayrıca, bir de lazer... Giren gebersin kardeşim:P Şaka bir yana o şekilde 1 milyon np yapsan ne ki? Savaşmanın zevki olmadan haybeye beleş np...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Magelerin bir novası mı var? Yapma allahaşkına küçümseme mageyi. Atacağı bir blizzard ile 100 lerce kişiyi yavaşlatıp hepsinin katliamına yol açan kimdir? Yada light mage olup sen kıpırdayamazken etrafına mal mal bakarken çevren dalga geçer gibi dans eden kimdir?
Mage çok önemli ve çok yüksek dmg veren bir chardır. TP gibi oyunun en kilit ve yaşam kaynağı skiline sahiptir. vs vs vs. Magenin bir tek novası var derken bir daha düşünelim lütfen....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oyunda beni en sinirlendiren charlar warioor bp ya debufferler değil. Tam aksine ICE MAGE'ler. %95 oranında ice yediğimde yawaşlıyorum. Cure atıp iceden kurtulup tekrar light feeti çalıştırmam neredeyse 3 sn sürüyor. CZ'de 3 sn ölüm demek. Arkadan yetişen debuffer ve 2 warior katliamına yol açarlar. Ama bu ölümde esas görev magenindir. TP np kazanmana yol açar demedim. TP NP KAYBETMENİ ENGELLER. Biz pk yaparken sesli kullanıyoruz ve TP denen muhteşem skilin faydalarını görüyoruz. Her zaman söylemişimdir. En iyi mage TP skilini doğru ve akıllı kullanandır.
LR konusuna gelince... Light mageler beni stunluyamıyor çünkü LR yüksek bende. Ama bir çok warrior gördüm ki 1 light mage karşısında çaresiz ve saf gibi duruyor mage dans ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...