EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Sanırım czde town bomb artık kalktı.Kulelerin vuruş gücü artırılmış.Bugun deneyen bütün ark.lar yatmış czde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 onu yeni mi anladın? oyuna girerken yazıyo zaten bi okumayı deneseydin buraya yazmak zorunda kalmazdın. tower bug ı düzeltemedikleri için yeniden hasarlarını arttırmışlar. okumadan topic açmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 daha sonra tekrar eski haline getirceklermi acaba (ke den önceki gibi olsa ne cüsel olur :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Daha hötü olur her kafasına esen gelir town a nova atar çıkar sonrada ağlarsın buralarda ahh niye böyle oldu keşke eskisi gibi olsa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 valla çok iyi olmuş buggdan herkes kendi yeri gibi girip çıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Lionla kertenkele mage deil belli :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet mage deilim priestım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 human rogue : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Lwl 61 ezk magem wardı bilmedğm bi adrese şifre istedm kurtuldum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya mage le oynamak güzel deil ama cz de mage ile karşılaşmak güzel bi duygu kaçamıyo :P tower bug işi süper olmuş ama servera hala nova yiyioz town da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 pohahahhaa kırıldım lan burda. geçmiş olsun kanki. zuhahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paticik `e bakarken yedim yine alla alla sıktı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Nova town kadar anlamsız bir np kazanma yöntemi bilmiyorum. Habersiz ve dışarı çıkmak için hazırlıklarını yapan insanları oyundaki ufak bir açık sayesinde 1 snde öldürüp kaçmak haince bence. Ben yönetici olsam bir de elektrik direkleri dikerdim ayrıca, bir de lazer... Giren gebersin kardeşim:P Şaka bir yana o şekilde 1 milyon np yapsan ne ki? Savaşmanın zevki olmadan haybeye beleş np... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bilinc magelern bi nowası war zatn ne yapsn adamcağz yafff -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ona bakarsan asasın da bi spike ı ve warrıorun sword dancing var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İşin zevkide orda zaten eziklere yazık deilmi alla alla zaten 100 np ile giriyolar cz xp kasmak için arkalarda falan sen gel onları habersizce öldür artık town da atamıyoruz ya alla alla dışarısı daha güvenli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ayrıca priestin de bir judgementi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya oyun bu tartışmaya gerek yok sadece yardımlaşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Magelerin bir novası mı var? Yapma allahaşkına küçümseme mageyi. Atacağı bir blizzard ile 100 lerce kişiyi yavaşlatıp hepsinin katliamına yol açan kimdir? Yada light mage olup sen kıpırdayamazken etrafına mal mal bakarken çevren dalga geçer gibi dans eden kimdir? Mage çok önemli ve çok yüksek dmg veren bir chardır. TP gibi oyunun en kilit ve yaşam kaynağı skiline sahiptir. vs vs vs. Magenin bir tek novası var derken bir daha düşünelim lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bilinç sana katılıyorum kardeş bilip bilmezden konuşuyolar boş boş :))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 pfff bilinc şmdi senn takılar allah bilr nasldır we yinede seni yawaşlatıyolarmı ?? Ayrıca tp adam öldürmez biz np kasrken pk yapmaktan bahsedioduk bi nowası war die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 alakasız oldu ama olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Valla oyunda beni en sinirlendiren charlar warioor bp ya debufferler değil. Tam aksine ICE MAGE'ler. %95 oranında ice yediğimde yawaşlıyorum. Cure atıp iceden kurtulup tekrar light feeti çalıştırmam neredeyse 3 sn sürüyor. CZ'de 3 sn ölüm demek. Arkadan yetişen debuffer ve 2 warior katliamına yol açarlar. Ama bu ölümde esas görev magenindir. TP np kazanmana yol açar demedim. TP NP KAYBETMENİ ENGELLER. Biz pk yaparken sesli kullanıyoruz ve TP denen muhteşem skilin faydalarını görüyoruz. Her zaman söylemişimdir. En iyi mage TP skilini doğru ve akıllı kullanandır. LR konusuna gelince... Light mageler beni stunluyamıyor çünkü LR yüksek bende. Ama bir çok warrior gördüm ki 1 light mage karşısında çaresiz ve saf gibi duruyor mage dans ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 abi bırak yaawww bırak ilerle biraz :p ( %100 geyiq ) yaff abi mage nowayla güsel nowayla mutlu cz townlar en ii zevki öle alıon ama bna sorrsan oyunda ki herşeyi roguelere wermşler :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bence geyik yapan sensin. Tartışma yeri burası adı üstünde forum. Fikirlerimizi bildiklerimizi ve bilmediklerimizi konuşuyoruz istersen adına geyik de. Beğenmiyorsan okumassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar