LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Senin vicdanında yok o zaman insanlar bu oyunla can sıkıntısı geçirip zevkini çıkarmaya çalışıyorlar ama senin gibiler olduğu sürece bu imkansız olucak sanırım umarım herkesin böyledir : oyuna girerken bi heves ediyorum ama oyunda heves falan kalmıyo 65 olucam %2 kalmış gidiyorum tek apos dönüyorum geliyo herif ks yapıyo olucak işmi 1k xp alıyosun yok yaratık çekiyo bilmem ne elimde olsada senin gibileri oyuna sokmasam dışlattırsam hep aynı hep aynı lafla olmuyomuş demekki resmen ne b.k olduğunu iftira ediyorsun oyunda sakın olaki karşıma çıkma bu bi tesadüf te olabilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o zaman sana dicek bi lafım yok abi.çünkü ben bu oyuna ölesine başladım oyun olsun die ama o tanımadıım adamlar dediklerinden bi sürü dostum abim ve hatta ablalarım oldu.senin de olabilir bence güsel bi duygu ama sende öle bi his yoksa benim sorunum deil.sana daa bişi demem ben.hayatında başarılar arkadaşım.çok emek werenler war onlara saygı duy bari.hadi beni s.ktirettim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Her gördüğüm koxp,kosp,kohack vs. cilere her türlü ks yaparım üstüne yaratık çekerim çünkü haklıyım ben hakkım olan şeyin peşinden giderim haksızlığın deil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 gerçek hayattada bu kadar cesurmusun eli bıçaklı biri birini gasp ederken müdahele edebilirmisin online oyunda babamda haklının yanında olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ederim tabi neden edemiyim ... korkup kaççak halim yokya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 okulda bi kavgada arkadaşıma silah çektiler önüne geçtim ve kolumdan yaralandım.omzum çıktı ve 4 hafta mermi kolumda kaldı.kurtuldum allahtan.sadece arkadaşımdı.anlayabiliomusun bilmiorum!inanırsın inanmassın senin sorunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya neden inanmicam dorudur alla alla kim olsa aynı şeyi yapar iddalı konuşmıyım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kospun içerdiği tüm özellikler hiledir.. Auto loot da bunlardan biri. Haa belki diğer özellkilerine göre nispeten daha az zararlı ama sonuçta hile... Oyuna aykırı olmasa k2 de herhalde öyle bi seçeneği oyuna koyardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 inanıyorum tabi bana yalan borcunmu var yapabiliyosanız helal olsun size bu arada okuduğun okulu bırak adam elini kolunuı sallayarak silah sokabiliyorsa içeri gerisini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 lion sana deil abi beowolfa dedim saten :D neyse benim yarın sınawım war görüşürük ii geceler size bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Katılıyorum hepsi hile ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 beowolf mezun oldum ve o çocukla çok ii arkadaşım şuan ben sadece arkadaşlıktan ve insanlıktan bahsettim.neyse salla gitsin beowolf ama aynı düşünclerimi herkese sölerim :D.ii geceler tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 herkesin kullandığı bi ortamda sen niye hala namus bekçiliğ yapıyon bugün o 70 olan şahısların bi kısmı xp scrolları ile o noktaya geldiler yoksa ççoğunda o sabır yok saatlerce xp kasmak için bu alemde o yüzden bilinc en saygı duyduğum adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya adam aklınca bize ben istemiyorum sadece merak ettim dermiş gibin kosp istiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 en sonunda benı anlayan bırısı cıkmısya tmm olsemde oyunu bıraksamda banlamsamda gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar