bozii Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cursed ne dıosun amk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cursed gereken yerlerine kına yak. yasallıktan bahsedenin açtığı topice bak http://forum.paticik.com/konu.php?id=172141 [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 16:24 tarihinde, OffLine tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bu ne lam aramısta hayin var desem kızarmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 kim o ben annamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Birbirimizi kandırmayalım saydığınız kişilerin bir kaçında pekde legal yolla elde edilemeyecek +9shard +9chitin vb. gibi itemler vardı. Yalan mı ? Mahinanın yeni uygulaması login olup kurcalıyor dün gece aynı sorun arkadaşa oldu dc oldu peşinden char oyuna idi dc edemedikde neyse bus bes leri silmiş ve oyundan çıkmış kendi charıyla girdiğinde "ben yaptım dupe alıp satmak yasak şu kadar iteminizi sildim vesaire " diye belirtmişti. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 17:18 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ummm sizin adınıza gerçekten cok uzuldum. bozi tri sert sharon tamtm. umarım banınız bır an once acılır. sebepsiz yere ban yedıgınızı sanmıyorum. olmustur bişiler kesin. umarım illegel işlere girmemişsinizdir :=) ki oradaki ismini agzıma almaya bile gerek duymadıgım kişi her wipede vaftiz edilir soyunur daha sonra fullenir. demek ki her dakika papaz pilav yemio artık. artık sulu yemekler yesin ki midede pislikler temizlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edystyle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya benimde account gitti blocked falan yazıyo premiumda deilim bi çok kişininde gittigini duydum ares kan aglıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edystyle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bi yukardaki yazıyıda okudumda kohack falan kullanmıyodum sadece tezgah kuruluydu bi dc sonra account block :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ewt ew arkadasimda ayni sekilde moradonda merchant kuruluyken ban yedi. vardır bir pislik bu işte ama ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 peki anlamadıgım bi şey var ANY de aynı şekilde shard 9 chitin boots 9 kullanıyo..ayrıcalıgı ne o arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Accountlarında bol miktarda BUS - BES vs.vs.vs. olanlar banlandı diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 İron Necklace ye 65 GB veren hemde hemen alıcam nerdesin diyen adamın zenginliği bill gates i geçmiş....Atılan banların sebebi ne olabilir..Sizce............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ak kaşık yok..Kirli süt war... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bu arada 1 ay oncekı olayı anlatayım ben.yigit12 ile talos kesilolar sanırım. yigit glass belti alıyor. santa eventlerde bu 65 gb werenler yigite ana avrat küfür etmişlerdi. onlarda glass belt yokmuydu sanki. wardır ama legalin droplanması we alamamaları onlara koymuştur. ha ben burada yigit bunu iyiki yapmış yada yanlış yapmış demiyorum fakat wede lakin wipelerde çıplak kalıp sonra düpelerin havada ucustugu ortamda 65 gb weren brinin de kalkıp benım çarım neden banlandı ayaklarına yatmasın. gülü seven dikenine katlanır yoksa gider paşa paşa çiçekciden para bastırır gülü alır.ıhhhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ümitinde söylediği gibi bolca bus,bes ayrıca belirli tarihte bolca chest kırdıran charlar banlanmış. GRATZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Any nin +9 shardı sorun değil areste +10 iron bow var arkadaşım Kohack programıyla bakmış ssi de var sadece iron bow yazıo ve yanıyo bow ^^ ayrıca aynı adamında botları +9.. SS i görmek isteyen varsa burdan pm atarsa gönderirim bir şekilde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 SEBEP DÜPEEEE NE OLUCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Lord yenisin sanırım forumda ANY nin o +9 shardı yaparken ki movieleri var aratırsan bulursun buda o shardın legit olduğu anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 balık baştan kokar. sen gm olarak user uzerınden parayla item satarsan olacagı budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Burial sendede anlama sorunu var sanırım orda ANY nin shardı sorun değil yazıyo zaten ANY nin shardı legit değil yazmıor.. Yeni falanda değilim senin bildiğin kadar bende biliyorum o videoyu .. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 15:54 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edystyle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ya ne dupesi bizzat ben blocklandım gece merchant modunda oturuyodum maradonda durduk yere oldu bi çok kişide aynısı oldu yeni packten sonra oldu hersey bilip bilmeden atlamasın kimse nie blocklandıgımı söylücek biri varsa yazsın çünkü bir çok kişi sebebsiz yere blocklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 edy scroll işine girdin mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 dizi kaldığı yerden devam edio anlaşılan kurunun yanında yaşı yakarken zevk alıolar.... ZzzzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 trimo benim lafım sana değildi. bilen biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar