Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ewt baktım insanlar buraya sıkıldığında yaptıkları resimleri koyuyolar ben de başladım bi şeyler çızıktırdım sonra bi de baktım ki benim scannerım yok! ahh ne! bunu salak gibi düşünemeyip akıl edemedim ve sonuç olarak dumur oldum. sonra sıkıntıdan resmin içine ettim ettim derken kağıdı alakasız şeylerle doldurdum. peki şimdi ne olacak dumur olmuş bir insan ne yapmalıdır?[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 elini yüzünü yıka bi daha yap ve bi net cafede scanlet[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bunu ben de düşündüm de ben bizim buralarda yani içerenköy civarlarında pek net kafe bilmem hatta hiç bilmem genellikle net kafe diyince kendimi kadıköy de falan bulurum şimdi kadıköy e kadar da kim gidicek neyse yine de saol[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 [Bu mesaj Horacules tarafından 07 September 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar