Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ama yanlış anlaşılmasın. geçenlerde sanırım yine burda patide görmüştüm. bi site vardı internetten bi dosyanın linkini koyuyoduk o da tarıyodu dosyayı bilgisyara çekmeden temiz mi deil mi söylüyodu. linki varsa birisi yollayabilir mi? tşkrlr
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Dediğini tam olarak anlayamadım ama eğer bilgisayarındaki bir dosyayı browser yolu ile taratmak istiyosan şöyle birşey var: http://www.kaspersky.com/scanforvirus Ama dosyanın internet üzerindeki linkini vererek diyorsan -ki bu nasıl mümküm olabilir aklım ermiyor- bilemiyorum.
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 abi ben de nasıl mümkün oluyo bilmiyorum. bi link vardı elemanın biri de denemiş aha bakın diye böyle sonuç çıkarmış işte panda found nothin, avast found nothin diye. hatırlıyorum kesin vardı ama neydi adres pffff
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bahsettiğin başka olabilir ama dediğin işi bunlarda yapıyor. VirusTotal Jotti's malware scan [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 23:35 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir]
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yukarıdakileri daha önce denemedim ama Bitdefender'ın epey etkili bir programı var net tabanlı. Bir ara bilgisayara dadanan hain virüsleri 5 dakikade temizleyip beni epey şaşırtmıştı :D. www.bitdefender.com/scan8/ie.html
Öne çıkan mesajlar