Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 biraz önce bi sitede gördüm. popup açıldı küçük bi pencerenin içinde şu meşhur windows blue screenleri ve ortasında ok diye 3 boyutlu düğme var inanan insan yoktur yaa olmaz ki böle bişi bi de kahkaha com da pencere şeklinde banner lar var evet hayr düğmesi falan var lol arkadaşın birinin abisi bu ne bee diye üstteki x işaretine tıklamıştı dumur olmuştum[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 onlara ok diyen kaç tane insan olduğunu tahmin bile edemezsin ahaha lol[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 gregowich in sitesine girince çıktı sanırım kapattım bulursam yazarım[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bak bi arkadaşım antalya prizma nette, 7/24 telefonla destek hattındaydı. bi gün bi adam aramış, ve internete bağlanamadığını söylemiş aradaki dialog: -iyi günler buyrun prizma net teknik destek -iyi günler ben internetinizi aldım ama bağlanamıyorum -bir saniye hesabınızın açık olup olmadığını kontrol ediyiym,..., evet hesabınız açık -ama olmuyo -internet cd sini kurdunuz mu -evet -hmm peki, telefon hattınız açıkmı -evet açık -hat modeme bağlımı -1 sn bakiim evet balı -hmm, o zaman modeminizi tekrardan bi yapılandıralım vsvsvs, ayarlar böümüne girin.... -evet oldu sanırım -peki birde şimdi deneyin -yok olmuyor, hiç bir harek yok hiç birşey -alah allah... o zaman şöyle yapalım, siz bana internete bağlanmak için neler yaptığınızı sırasıyla anlatın ben size hatalı olan yeri söyliyeyim... -tmm, şimdiii başlata basıyorum, çalıştıra basıyorum, çıkan kutuya internet yazıyorum.. tamam dedim ama bak işte yok... olmuyo -]*0(?P(=%&/'+^&[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 *!ölür*[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Öne çıkan mesajlar