LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Aramızda kendini 0000000 zannedenlermi var acabaaA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Virtual DJ adlı bi program var. Tabi DJ yanını kullanmıyorum programın inndir de olması lazım. Videoyu sürüklüyosun record yaptığın anda başlatınca sadece müzik kaydoluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ceek senin town videondakinin ismi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ceek senin town videondakinin ismi ne asla:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sorun değil. turkcellin çalarken dinlet özelliği var. ordanda bulurum fakat pahalı geliyor :)). söylesen olmaz mı?? :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 0000000 nın video sundaki müzikleri soranı gerçektende tebrik ediom madem izledin sonuna hiçmi bakmadın :P orda koskocaman "Music" die başlıo adasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ceek bekliyorum asdasdasfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o Komik video yumu bizim server da respawn lar 500m zengin olurdum onu yapçama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bahri elveda daki müzii sölermisin PLS!!yalwartma uleyn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Episode_666 kardeş. gerçekten mükemmel bi müzik bulmuşsun. gece gündüz bu müziği dinliom ama mp3 olmadığından pyun anında takılıo. sanatçının ismini rica etsem?... ya da recoker kardeş. episode ark wermemekte şnat ederse bana o işi yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 pardon. kelimeleri yazarken yanlışlıklar olmuş. reocker kardeşten özür diliyorum. ew ark ımla konuşurken yazdım da... eh biraz da bakmadan yazdım. o yüzden yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 müziğin ismini zaten söyleyeceğim. ama biraz merak edilsin araştırılsın istiyorum. Recoker arkadaş da öyle bişi yapmazsa çok sevinirim. emeğe saygısızlık olarak sayarım. sadece 1-2 gün bekleyin tepkileri mrk ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 warya. inanır mısın. müzik sayesinde videoyu da milyon kere izledim. ama knight oynarken kasıo pc. o yüzden açamıyorum. fazla bekletme plz. cz de pk yaparken tamamen kırşkırtıyor....:)) o yüzden de baya dewdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gerçekten bu müziğin ne olduğunu kimin söylediğini kimse bilmiyo mu? yapmayın arkadaşlar neredeyse en çok dinlenen heavy metal grubu bu.(ipucu olsun hadi bakeem.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yaf baba. uğraştırma artık. söyleyeceksen söle. iron maiden mi yoksa. sesi ona benzior ama tam emin değilim. o ise bile şarkının adını bilmiyom. söyle artık plzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 iron maiden değil ama haklısın solistin sesi birazcık benziyo. o diil böylee böylee alev li falan bi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xingu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 http://www.myfilehut.com/userfiles/43990/baba.wmv beyler bu alcazer'in videosundaki şarkıyı bilen varmı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 pöfff. baba ben nerden bileyim alevini yangınını. bana şakı lazım grup deil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 pff merak edilsin ara$tırılsın istiyomu$ bide artiz in flames - gyroscope (whoracle albümünden) anders frieden in sesi bruce dickinson un sesine benziyo ha? ahaha neremle gülüceimi $a$ırdım $imdi dikkat ettimde ba$lıga, "müzigi söylemek" çok efsane bi cümle olmu$ [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 04:33 tarihinde, jestergod tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kardeş çok sağol şarkı için. kusura bakma türkçe de az zayıf. tam konuşamıoz. idare et bizi artık. sen herhalde üniversiteye hazırlanıon. bu kadar anlatım bozukluklarına dikkat ettiğine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yok, bu sene 8. sene 2. sınıf oldugu için sktir ettiler en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 in flames çok severiz, ironmaiden'la uzaktan yakında ilgisi yoktur.whoracle ve jester race doruk noktasıdır.rock the nations'a geldiler, ama ben gidemedim ve intihar ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kelime anlayışınızı ben sizin war ya...... yazdıklarımı okurken monitörün üstünde oturuyodunuz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 11 ya$ımdayım ben daha, anlayabilecegim $ekilde aç lütfen, ne demek istedin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar