Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu müziği kim söylüyooor???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Virtual DJ adlı bi program var. Tabi DJ yanını kullanmıyorum programın inndir de olması lazım. Videoyu sürüklüyosun record yaptığın anda başlatınca sadece müzik kaydoluo :)
Mesaj tarihi:
0000000 nın video sundaki müzikleri soranı gerçektende tebrik ediom madem izledin sonuna hiçmi bakmadın :P orda koskocaman "Music" die başlıo adasfasd
Mesaj tarihi:
Episode_666 kardeş.
gerçekten mükemmel bi müzik bulmuşsun. gece gündüz bu müziği dinliom ama mp3 olmadığından pyun anında takılıo. sanatçının ismini rica etsem?... ya da recoker kardeş. episode ark wermemekte şnat ederse bana o işi yapar mısın?
Mesaj tarihi:
müziğin ismini zaten söyleyeceğim. ama biraz merak edilsin araştırılsın istiyorum. Recoker arkadaş da öyle bişi yapmazsa çok sevinirim. emeğe saygısızlık olarak sayarım. sadece 1-2 gün bekleyin tepkileri mrk ediyorum.
Mesaj tarihi:
warya. inanır mısın. müzik sayesinde videoyu da milyon kere izledim. ama knight oynarken kasıo pc. o yüzden açamıyorum. fazla bekletme plz. cz de pk yaparken tamamen kırşkırtıyor....:)) o yüzden de baya dewdim
Mesaj tarihi:
yaf baba. uğraştırma artık. söyleyeceksen söle. iron maiden mi yoksa. sesi ona benzior ama tam emin değilim. o ise bile şarkının adını bilmiyom. söyle artık plzzzz.
Mesaj tarihi:
pff merak edilsin ara$tırılsın istiyomu$ bide artiz

in flames - gyroscope (whoracle albümünden)

anders frieden in sesi bruce dickinson un sesine benziyo ha? ahaha neremle gülüceimi $a$ırdım

$imdi dikkat ettimde ba$lıga, "müzigi söylemek" çok efsane bi cümle olmu$

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 04:33 tarihinde, jestergod tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
kardeş çok sağol şarkı için. kusura bakma türkçe de az zayıf. tam konuşamıoz. idare et bizi artık. sen herhalde üniversiteye hazırlanıon. bu kadar anlatım bozukluklarına dikkat ettiğine göre...
Mesaj tarihi:
in flames çok severiz, ironmaiden'la uzaktan yakında ilgisi yoktur.whoracle ve jester race doruk noktasıdır.rock the nations'a geldiler, ama ben gidemedim ve intihar ettim.
  • Yeni Oluştur...