Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Arkadaşlar MT olduğum için mining silip engineering kasmaya başladım şu güzelim fire resist trinketları için. Bugün yarın 300'lerim fakat tereddütte kaldığım nokta goblinmi gnome mu ? Gnome seçmeyi düşünüyordum fakat arkadaşım kendisi gnome engineer olduğu için goblin olmamı tavsiye etti. Genelde itemları kullanmak için engineer olmak yetiyor bildiğim kadarıyla. Goblin seçtiğim için pişman olur muyum sonradan ? :) Her engineering itemını kullanabilir miyim yoksa goblin-gnome olarak ayrılan önemli itemlar var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 aslında olay şu. biz beraber oynadığımız için ben gnomish engineerim o yuzden ikinci bi gnomishe gerek olmadığı için goblin aç dedim. sonra itemlar sadece engineering istediğinden yani özel bi goblin-gnomish ayırımı yapmadığından sonuçta farketmiyo. ama işte emin olmak için topic açtık. yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. ayrıca +18 fire resist trinketlar gayet guzel fire resist icin. 2*18=36 sadece trinketlerdan gelecek fire resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 gnome ürünleirnin coğunu goblinler kullanamıyo ama işe yarar goblinleri gnomelar kullanıyo diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar