kcayk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 şuan oyunun patchlerini dl eidorum muhtemelen sabah a bitmiş olur recursion server ına giricem benide guild inize alırsanız sevinirim en azından türklerle bir arada olmak ve oyundan sıkılıp kopmamak adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 saat kaç gibi geliceksin bende ona gore girerim oyuna ama /t Poy yapıp poy a mesaj yazarsan banko oyunda olur zaten ben 6 dan sonra gelirim ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bu saat oldu ve dl bitmedi yarına sarkıcak sanırım ben sana msj atıcam şimdi tek derdim su dl nin bitmesi of of telekom öyle bi zamanda yaktı ki su kabloları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sanada soyliyim eğer uzun vadeli oynamak istiyorsan female char ac onun itemları daha ucuza satıyor playerlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar