Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ek paketler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar
benim merak ettiğim bugüne kadar guild wars için kaç tane ek paket çıktı yada hiç çıktı mı?
sanırım ilk defa çıkıcak guild wars: factions adında ama emin diilim.
bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bende başlamayı düşünüyorum..

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 22:19 tarihinde, DiadanLocke tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Henüz ek paket çıkmış değil. Mayıs ayında ilk pakedin çıkması bekleniyor. Tam tarih de henüz belli değil. 24-26 Mart tarihleri arasında de yeni çıkacak pakedin içeriğiyle ilgili bir event olacak. Bu event için gw hesap sahipleri, gw hesabı olmayan 3 kişiye davetiye yollama hakkına sahip. Ayrıca çıkacak pakedi şimdiden www.ncsoft.net adresinden pre-order edebilirsiniz.

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 22:35 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Gw hesabı olmayanlara gw hesabı olanlar davetiye yollayabilecek. Amacı da gw hesabı olmayanların bu davetiyeler sayesinde 24-26 mayıs arasındaki event'e katılabilmeleri.
Mesaj tarihi:
arkadaslar sonradan ogrendim ve yanlıs bilgi vermemek amacıyla duzeltiyorum: factions ı alarak oyuna dahil olabiliyorsunuz fakat ilk oyunu almamak sizi ilk paketin içeriğinden mahrum bırakıyor. factions ile gelen kısımları oynayabiliyorsunuz. ilk oyunu almanıza gerek olabilir yani.

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 04:41 tarihinde, DesertEagle tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
benim aklıma bir şey takıldı, şimdi faction campaign ile prophecies campaign kryta'da birleşiyormuş. biz cantha'ya gidersek oradan quest vs alabilecek miyiz ki ? 2. campaign de searing öncesi dönemi gösterecek mi bize ?
  • Yeni Oluştur...