ofs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 No Comment Senden tek ricam var F9u kesen arkadaş Kendi Pcenden ßir daha Kapısta Herkes görsün Senden tek ricam bu su F9devili cok büyüttü herkes senden tek istedigim pcne fraps kur ve tekrar Kapış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Amanda F9 u alamazsın nasıl olur dunya basımıza yıkılır .. Kim ulan F9 ? ALLAH mı ? töbe estafurullah adam çatır çatır kesmiş işte yok bilmemnapmış pot içmiş aynızamanda mana basmış ulan humanların yarısı oto towncu bu hile değil dimi ? Vuruyorum spikeyi alayınız town cekio be .. Milleti eleştireceğinize kendinize bakın önce .. Human diye yada popüler diye F9 u savunacağınıza türk diye X i savunun ... Önüne gelen ayy ayy hile yapmış oyy oyy kesmiş amanda aman nası keser kesemez .. Küçük insanlar insanları , büyük insanlar olayları konusur .. Kraldan çok kralcı olmayın .. İyi eglenceler .. Argo kelimeler kullandığım ve bundan dolayı rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayn.. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 09:12 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ilk şarkı mehtar marşına benziyor yalnız sondaki f9 ağlıyor 2k buff tripleri falan hoşuma gitti bu arada videoyu 200 k ile çektim kafeden gözlerim fal taşı gibi açıldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=164559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 aydınlatıcı videolarla gelin....yok öyle yandan 2 saniye görünen " aha o ekranda görünen benim" , yok "bak orda f9 devili kesen benim" ..ya birader çek kendi bilgisayarından videonu kendi ekranında bi görelim...madem iyisin kesiyorsun git meydan oku adama tekrar ,di mi tekrar kesebilirsin sanırım? çek videosunu da görelim o an illegal bi durum var mı yok mu bizde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 xrated banned! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 harbiden komedi zeronun video herşeyi gösterio zaten, eleman masturbasyon yapmıs 0_o banlanacagını anlayınca satılıga cıkarmış falan charı lol diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kohack kullanmayın diye yırtınıyordum. bakın nasıl banlandı adam. keşke cypher'de böyle olsa.hemen çeker yollardım foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 xrated rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 son sayfayı okumamışım xrated sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 puhahaha. böbürlenmek için açtığı konu,banlanmasına neden oldu.darısı diğer kohackçilerin başına :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 öncelikle şuanda suratınızı görmek isterdim f9 u kestim diye ban yedim banım az önce açıldı beni banlayan gm işinden oldu.sevgilerimle hepinizi öpüyorum (anladınız) :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ranking forumlarında adamlar türklere küfür ediyo oyunda istyemiyoruz diyolar ben sizi savunuyorum orda sizin dediklerine bak. yazıklar olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 terbiesizler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 küfür ediyolarsa emin olki senin gibi insanlar yüzünden ediyolar. kazanma hırsı uğruna yapmadığınız şey kalmadı be yazık bi oyun için bu kadarmı düşülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lol banının acılması hileci olmadıgın anlamına gelmez zamanında aresmajere de banlandı extreme dupe den +4 in falan filan banı acıldı bu oyun böyle.. kabul edicez ama sen hala eziksin video ortada.. macro ile level kastığın topic de var 2 ay oncesinden.. banlanıp banlanmaman önemli değil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 naptım ben açıklarmısın? eğer kohack diyosan... yukarıyı ii oku banım açıldı beni banlayan gm işinden oldu yeterlimi??? bu ne demek biliyomusun kohack kullanmadım demek sadece f9u kestiim için yediremeyenler beni susturucaklarını sandılar ama yanıldılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sen kusura bakma ama sen tam bi malsın daha da bişiy yazmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=164559 bu da eskilerden.. tam bir eziksin.. video da hp pot mana pot aynı anda basıldğı görülüyor savunacak birşeyin yok.. banınn açılması macro kullanmadığını belgelemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 senin gibi mallar yüzünden türkler küfür yiyo ranking forumlarında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ahaha olayı milliyetçiliğe vurmaya çalışma bu kişisel birsey türkler küfür yemiyor hile yapan küfür yiyor bilmem anlatabildimmi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 fuking cheater demiyolar fuking turks diyolar evladım... konuşma batıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 fucking turks olayı senin gibiler yüzünden oluyor.. konuştukça batan sensin. sana cheat hayatında başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 la bişi dicem bide bu wideoda farkettiyseniz ilk calan şarkı mehter marşının gavurlaştırılmış hali sanırım bizimle dalga geciyorlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar