demise666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 xrated idolümsün xD bu arada bende bi problem var ben hala göremedim bi zahmet birisi ss atabilir mi topice edit:yazım hataları :/ [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 23:36 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi 4:47 saniyede çıkıo yukarda f9Devil yazıo ama sadece 4:47 de o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 video sahane ama bence biraz haksızlık war sende 2k buff f9 ise 1500 buff war sence adilmi?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ama ona bakarsan xrated 69-f9Devil ise70 lvl.5 stat points farkeder oda en azından bi 40-50 atack fazla eder :D ki bu adamlar 70 daa bile fazla etki eder bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bence etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 SS pls bulamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya abicim 4 üncü dakika ve 47 nci saniyede pause'a basarmısın lütfen zor bişi deil be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 1 ) Bende 2k buff sadece ilk rounda da vardı sil dedi sildim. 2k buff serverda olan bişey tamamen legal istesem kullanırım sikimde değil oda kullansın 2 ) 70 lvl demek bütün vuruşlara %15 fazladan koruma demek + howling sword vuruşuyla yaklaşık 100 dmg fazla vurmak demek bu ikiside 70 de açılıyo ben daha 69 lvlim. bazı şeyleri göz önünde bulundurulalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 4:47 de pause la sora yukarı bak abi orda F9Devil yazıo görecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bulundurduk saten abi dikkat edersen.amaç seni kötülemek deil hatta iimişsinki senden daa sağlam bi adamı kestin.ve küfür etmessen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gördüm xD helal xrtaed.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dostum kızdırdıysam özür dilerim sadece sende 2k buff oldugunu vurguladım ayrıca o %15 vurus defansı bi bk. a yaramıo cok skilde yazıo o falanca atakdan korur dio ama dalıosun dalmanla ölmen bir oluo bire bir test ettim bişey olmadı acıkcası:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yakışırr.70 ol daha kimleri kesecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dostum kızdırdıysam özür dilerim sadece sende 2k buff oldugunu vurguladım ayrıca o %15 vurus defansı bi bk. a yaramıo cok skilde yazıo o falanca atakdan korur dio ama dalıosun dalmanla ölmen bir oluo bire bir test ettim bişey olmadı acıkcası:S ii test edememişsin ozaman. o skill çok işe yarar çok.birisi sana 500 çakacaksa 425 çakar bu çok ii bi rakam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 F9 deli olmuş forumu okudum ehueahsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya iyi güzel duel ama bu dueller oyuncuların ekranından çekilseydi daha iyi olurdu hiç olmazsa içimizde kuşku kalmazdı ... diye düşünüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 vela bılmıom ne dicemi eger forumda yasılanlar doruysa bıras adaletsız olmus sızınkısı ama F9 kudurmus belli adam a zorla dupe yaptırcan 00000 da camur satasmıs O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaw bu herifler ne zaman bi türke yenilmeyi kabul ederlerki... zzzz adamaların forumunu gezdim birsürü türk düşmanı var Xrated türk olmasaydı shu anda çok daha fazla kişiden takdir görüo olucaktı... ister holy kullanır ister 2k bu duelde kimseyi ilgilendirmez. f9 un parası yokmu gitsin alsın madem ağlayıp duracağına..ZZZZ Xrated tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 TrimoVax katiliom sana ayrica ujio seni de tebrik etmek lasım çünki:D video nun basinda metal bir muzikle osmanli marsı calıor dikkat edin :D Wonderful Warrior Xrated xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Başta Xrated e tebrikler Trimovax a katılıyorum yaptıkları tamamen türk düşmanlığı zaten F9 kendi çektiği videolardada hiçbirzaman öldüğünü göstermez .. Perpethousdreamer ' le yaptıkları duelde sadece kendi kazandıklarını göstermiş örneğin ... Ayrıca bu bir oyun ister 2k scrolla keser ister holy kullanır... Türk keser F9 da kılım döndü , tüyüm kalktı 2k scrolu vardı holysi vardı diye kıvranır .. Herkes kimin ne olduğunu biliyor .. Zaten ranking forumdada Xrated charım kontrolden 2 kere geçti diyince tabiri caizse kurumuş kalmış arkadaş ... Tekrar tebrikler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya bırakın be kardeşim f9devilmiş.. sen f9devili kescen boyle video cekecen lordos kestiğinde adamın içine girdiniz hem f9devil boyle acemi gibi dalmıyor adam combo cekiyor burdaki olduğu yerde sadece skill vuruyor.. sana yakıştıramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 F9'dan böyle amatörce bir oyun beklemezdim şayet o ise. tbr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya bilip bilmeden sallamayın f9 değil falan die.ozaman xrated ın verdiği 2. linke bakın,f9 un kendisinin yazdıklarını görün alla alla.hemen iyi bişey yapana çamur atmayın bi araştırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Xrated seni bi yerden tanıyorum .....Sen Kitties de değilmiydin bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 F9a Söyledim Dediki Haksızlık arkadaş 2k hp scrool içti dedi bilemiyorum artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar