Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna girme eziyeti

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Makina zaten dandik her yarım saatte 1 bi restart gerekli reset atınca da oyuna bir daha girmem 1 saati buluyor lütfen birisi yardımcı olsun daral geldi valla her seferinde launchpad indirip salak salak update yapmasından[hline]BeLaLıYıM !
Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit
DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum o update'i bir kere yapman gerekiyor. Senin yarım saatte bir reset attığın için de patch indirilip kurulamıyor. Makinam da dandik diyosun, bence oyuna hiç başlamadan upgrade et, yoksa çok üzülürsün...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout,Marksman,Brawler,Medic,Artisan,Entertainer..., Eclipse
Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

patch i indiriyor kuruyor update seçeneği play e dönüşüyor oyuna giriyorum oynuyorum ilk başlarda güzel 45 dk 1 saat sonra kasılmaya başlıor oynanmaz hale gelior sonra reset atınca baştan patch çekio anlamadım gitti clientten direk girince login server failure veriyo masa üstü ikonundan girince de dedigim olay işte[hline]BeLaLıYıM !
Sosyal ağlarda paylaş

-bağlantı 64k Cable Fakat nedense kayık bir bağlantım var
- Oyundan normal bir şekilde çıkıyorum ( Reset kadar öküzleşmedim :) )
- Swg.exe diye bir dosya yok fakat her patchte download ettiği
Launchpad.exe
bugtool.exe
ve Swgclient_r.exe dosyaları var bu dosyalar klasörümde bulunmasına ve yeni gelenler ile aynı boyutta ve nitelikte olmasına rağmen paso download edior.[hline]BeLaLıYıM !
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce makinama Format attım ve sadece bu oyun kurulu şu anda tekrardan patchleri yamıyorum sadece masa üstündeki ikondan girdim bu patchlerden sonra ne yapayım dersiniz ? Oyuna girdikten sonra Disconnect mi ? yoksa Exit Game ile mi çıkayım bir daha patch ister mi ?[hline]BeLaLıYıM !
Sosyal ağlarda paylaş

Patch i yaptı bitimine 1 saat kala Error verdi salak bir error minicik bir kutuda anlamadim ne oldugunu sanki birisi bilgisayarimdaymiş ta rezil bir program ile bana geyiine bir error veriyormuş hissi uyandırdı o kadar bir error baştan patch yapıyorum bu sorunların sebebini hatta çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun daha 30 dk oynadim oyunu 2 gündür uykusuzum soğudum resmen oyundan ya ![hline]BeLaLıYıM !
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar lütfen birisi yardımcı olsun ya masamda gezen osuruk böceğini izlemekten fenalık geldi hayvan manyak manyak uçuşmaya başladı sıkıntıdan hoparlör lamba ve monitör arası mekik dokumaya başladı bende fenalandim burda[hline]BeLaLıYıM !
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Benim oyunda geldi nihayet , kurdum patchi yukledim , oyunada girdim ama 2 adim atiyor takiliyor 1 dakika kadar sonra kısa bir sure hareket ediyorum gene donuyor.Sürekli bu sekilde...Makina gayet iyi ama dial-up baglantim.Genede baglantidan degil sanirim sorun cunku pekcok kisinin dial-upla rahat rahat oynadigini okudum.Fikri olan?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ben ekolaylan girdiğimde 460 550 arasi pingim doruklan girdiğimde 300len 450 arasi pingim.Doruk netin yurtdışı çıkışları çok güzel.Ama senin sorunun bence dialdan kaynaklanmıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Esc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...