Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 oyuna her girişte bu update gereklimi paso aynı şeyleri download ediyor 30 dk download her giriş ya nasıl iştir birisi yardımcı olabilirmi ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Makina zaten dandik her yarım saatte 1 bi restart gerekli reset atınca da oyuna bir daha girmem 1 saati buluyor lütfen birisi yardımcı olsun daral geldi valla her seferinde launchpad indirip salak salak update yapmasından[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Dostum o update'i bir kere yapman gerekiyor. Senin yarım saatte bir reset attığın için de patch indirilip kurulamıyor. Makinam da dandik diyosun, bence oyuna hiç başlamadan upgrade et, yoksa çok üzülürsün...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout,Marksman,Brawler,Medic,Artisan,Entertainer..., Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 patch i indiriyor kuruyor update seçeneği play e dönüşüyor oyuna giriyorum oynuyorum ilk başlarda güzel 45 dk 1 saat sonra kasılmaya başlıor oynanmaz hale gelior sonra reset atınca baştan patch çekio anlamadım gitti clientten direk girince login server failure veriyo masa üstü ikonundan girince de dedigim olay işte[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Update bitti yani 3 kere dün geceden beri ama yok her oyundan çıkış girişte baştan çekio 3 saat update yaptı ilk başta sonra 45 dk lık updateler yapio her girişimde[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 oyundan normal bir şekilde mi çıkıyorsun?yoksa diek reset tuşuna basarak mı yeniden başlatıyorsun bilgisayarı?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Oyunun kurulu oldugu yerde swg.exe gibi bir dosya var(tam adı bu olmayabilir) onu baska yere kopyala sonra çalıştır oyunu patchler tekrar gelsin sorun düzelir. bulamazsan not bırak akşam eve gidince tam ismini veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sorunun ne oldugunu anlayamamak ile birlikte verdigin download surelerinden baglantinin dial up oldugunu tespit ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bu arada kopyala derken oyunun yüklü olduğu yerden kes al orda bulunmasın swg.exe dosyası yoksa bir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 -bağlantı 64k Cable Fakat nedense kayık bir bağlantım var - Oyundan normal bir şekilde çıkıyorum ( Reset kadar öküzleşmedim :) ) - Swg.exe diye bir dosya yok fakat her patchte download ettiği Launchpad.exe bugtool.exe ve Swgclient_r.exe dosyaları var bu dosyalar klasörümde bulunmasına ve yeni gelenler ile aynı boyutta ve nitelikte olmasına rağmen paso download edior.[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 benımkı 56k superonline ve hakkaten baglantım super suan[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Az önce makinama Format attım ve sadece bu oyun kurulu şu anda tekrardan patchleri yamıyorum sadece masa üstündeki ikondan girdim bu patchlerden sonra ne yapayım dersiniz ? Oyuna girdikten sonra Disconnect mi ? yoksa Exit Game ile mi çıkayım bir daha patch ister mi ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Patch i yaptı bitimine 1 saat kala Error verdi salak bir error minicik bir kutuda anlamadim ne oldugunu sanki birisi bilgisayarimdaymiş ta rezil bir program ile bana geyiine bir error veriyormuş hissi uyandırdı o kadar bir error baştan patch yapıyorum bu sorunların sebebini hatta çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun daha 30 dk oynadim oyunu 2 gündür uykusuzum soğudum resmen oyundan ya ![hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 SwgClient_r.exe yi çekerken hata verdi tekrardan patch i başlattim full scan yaptırdım şu anda sadece onu çekior sizce düzelirmi ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Arkadaşlar lütfen birisi yardımcı olsun ya masamda gezen osuruk böceğini izlemekten fenalık geldi hayvan manyak manyak uçuşmaya başladı sıkıntıdan hoparlör lamba ve monitör arası mekik dokumaya başladı bende fenalandim burda[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 egerki hala sorunun varsa tekrar soyluyorum SwgClient_r.exe bu dosyanı al normal yuklu oldugu yerden baska yere tası orjınal folderda bu dosya BULUNMASIN sorun cozulecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 at bi format kurtul tüm dertlerinden[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Zaten 1hafta geçmedi format atalı[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hehe goruon dimi virus halimi bahtsızım :) FORMAT ATTIM YİNE DUMAN CIKACAK MAKİNADAN muhawuhauwh[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bence bunu bir bilene sormalısın.Bence Avaturk'u ara onlar sana yardımcı olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morningstarx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 beyler update dosylarini indirebilecegimiz bir site yada ftp biliyormusunuz ben yetkililer ile konustum biz desteklemiyoruz ama oldugunu duyduk arayin bulabilirsiniz sanirim dediler eger bilen varsa yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Benim oyunda geldi nihayet , kurdum patchi yukledim , oyunada girdim ama 2 adim atiyor takiliyor 1 dakika kadar sonra kısa bir sure hareket ediyorum gene donuyor.Sürekli bu sekilde...Makina gayet iyi ama dial-up baglantim.Genede baglantidan degil sanirim sorun cunku pekcok kisinin dial-upla rahat rahat oynadigini okudum.Fikri olan?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ben ekolaylan girdiğimde 460 550 arasi pingim doruklan girdiğimde 300len 450 arasi pingim.Doruk netin yurtdışı çıkışları çok güzel.Ama senin sorunun bence dialdan kaynaklanmıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Esc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar