Brigand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Arkadaşlar şu anda güzel irc scriptleri neler var acaba? Klavye ve kelebek scripte baktım ikiside 6.03'te kalmış ama 6.16 mIRC çıkmış ben şöyle kullanışlı bir script arıyorum doğrusu. Bildikleriniz var mı? He birde hazır sormuşken hangi sunuculara takılıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Vietnam script solucan script falan vardı benim zamanımda. 6 sene önce falan. Tabi değişmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 eskiden pnp vardı (peace and protection) en sade en kullanışlı scriptdi bi zamanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Düz mirc indir devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 www.nn script .net (boşluksuz olcak) :P [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 14:32 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben xxx-script diye bişey yapmıştım ama versiyon 5 için falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar