fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ps2 nin memory card ını bilgisayara bağlayabilmemin bir yolu var mı ? Bir tarafı mc nin girebilceği bir yer diğer tarafında usb çıkışın olduğu ara parça gibi bişey vqr mı hiç piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Sanmıyorum yaw. En azından hiç duymadım... varsa süper olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 war bi parça ile baglanabilior sanirsam yazicioglunda war bu parca biras arastirirsan bulunmasi mumkun internettende alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yazıcıoğluna sorduğumda herkes öyle bir parça mı var mış? die bi tepki gösterdi. nese biraz daha araştırma yapayım ben sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bulursan burayada yazrmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu hafta sonu gidecem oraya bulursam tabiki yazarım. biraz daha araştırma yaptım bu konu hakkında. bildiğimiz flash diskleri makinaya takıp dosya transferi yapabiliyormuşuz. tabi deneyemedim , flash diskim yok. olan birisi warsa bi zahmet deneyebilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 play station'ın hemen joystik giişlerinin altında usb girişleri var. ordan bilgisayara bağlayıp memory card'a girilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 girişi var tabiki. ama memory card taki dosyları nasıl ona atacaz? denemeden bişey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sanırım bağladıktan sonra ps'yi açıyosun. cd koymadan browsera girip memory carda giriyosun. daha sonra özel seçenek falan çıkar muhtemelen. ama usb-usb kablosuyla da olur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 benim de tahmin ettiğim olay öylede. yok mudur deneyen şunu. boşuna flash almış olmayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 burada mevcuttur alet demekki warmis :) buda fiyati: us$ 5.90 [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 16:33 tarihinde, BlacKDagger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 usb memory card cok kral bisi ama biras pahali sonsuz save pcye yedekliorsun savelerini istersen netten save dosyasi indirip onlara bakabiliorsun saveleri hackliorsun falan : [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 16:36 tarihinde, BlacKDagger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 black saol benim aradığımda böle bişey di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 eheh np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar