Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Gine başladı ilham perilerim =) -------- Uçurumun başında duruyorsun her seferinde, Ne zaman dengen bozulsa aşağıya düşüyorsun, Biliyormusun hayatımda açılabileceğim, Sayılı dostlarımdan birisin, Yanlışlarını düzeltmek için bile mutlu oluyorum, Sıkılıyorsun bittiğin zaman, Bense hemen imdadına koşup seni dolduruyorum Iyiki varsın 0-7 Microsoft kalemim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yeni yazdım =) anlamıyorum kendimi etrafimdaki herşeye yazıyom dfjgljdh webcama fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Arkadaşım senin bu periler full-time çalışoyor galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sağolsun yanlız bırakmıyorlar beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Banada gelmişlerdi bir ara.Tabi benimkiler biraz tembeldi:)sık uğrayıp az kalırlardı:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 :) enteresan dörtlükler..ama kalemlerin insan hayatında kapladıkları yer ve önemleri düşünüldüğünde az bile..iyi ki varlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bi özelliği yok yada hayal gücü falan filan bomboş dörtlükler ne bu? kalemlede ilgisi yok içeriğin yada cümlelerin yada onu anlatmak isteyen tek bi düşünce yok karalama defteri değilde garbage yazsan daha iyi olurdu bence : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Düşünce özgürlüğü var, ve yazdıklarımıda paylaşmamda sakınca yok. Yorum'una saygı duyarım.. Herkez mükemmel değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 zaten yazdıklarına herhangi birşey demiyoru, yalnızca yeri burası değil diyorum. falımdan çıkan şeyleride yazalım o zaman gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar