Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Daha önceki bütün forumları okudum. Bütün okuduğum sitelere baktım. kimisi çok pahalı kimisi de yurtdışına servis yapmıyor Lütfenn birisi iyice açıklasın nerden aldığını ne kadara aldığını kaç günde geldiğini? Server lar parayala mı bedava mı? ebay.com da açık arttırma gibi bişeyle satılıyor. gamestop falan çok pahalı lütfen yardım ediiinnnn şu olayı iyice açıklayın pleaseeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ben daha oyounu almadım ama baya bir araştırdım en uygunu DoUWantIt.Serverlar parayla yaklaşok 15 dolar.DoUWantIt te oyun 85 dolar ve 10-15 günde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ben getiriyorum, 1 tane extra kalcak galiba, onu açık artırma fln tarzı bişi yaparsam haber veririm[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 douwantit ten ben sadece 1 haftada aldım paketimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 doyouwantit 'e +1'lerimi yolluyorum. Bende ordan aldım 6 günde aldım.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar