New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Tipe bakıorsan kesinlikle tam tersi Giga rulaz ancak warrior için en onemli (bence) şey olan HP yi arttırıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ceek bu ne sinir yahu herkese bi satasma bi gerginlik bu oyun sonucta bu kadar hırs yapmaya degermi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya raptor bulun bana lütfen kafaya kodum alacam onu ya sinirden varya :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 new.warrior için sence en önemli hp ama bence str yani atack tır abi o yüsden giga deilde raptor dedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Raptor satan arkadaşınız akrabanız kendiniz pls :S adlada bana raptor bulun ya kafayı sıyıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 benim gittiğim cafede +9 basıyolar adamlarla ilgim yok ama tahminim gidip istersen verirler sana 20milyona iki tane hiç merak etme açlığın sınırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 SDASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar