ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya inanın artık baydım bana Dupe olmayan dürüst olan efendi olan biri raptor satsın bukadar kez dolandırıldım kafayı yemek üzereyim buraya yazılmayacagının farkındayım ama inanın artık bıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 oyunu bırak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 la müslüm :) gelde pm bişe dim sana ne dicemi tahmin ediyn iyi yapmıssın :D bişeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Senin bu oyunda ofsayt osmandan farkın kalmamış, pu da mı gol deil be :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 oo imancore:) Hadi bakim iyi yapmıssınız bu aralar :p anladın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gel reelden beni gör öyle konuş. uzaktan iftira atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :) olm sakalasıyoruz ayip sana ciddimi aldın hemen oyundan ona bakarsan hergün geliyorum özeline diyorum zzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tamam tamam inandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bana raptor plsssss:(((((((( off off bulamadım gitti nezaman bulsam ya siliniyor yada Dolandırılıyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 itemlarim silindi diyorsun kaç defa dolandırıldım diyorsun dün arenada elinde +8 glave vardı..yoksa pole axe +8 miydi??nerden geliyo bu para sana ben onu anlamadım.yoksa Captain kunabarlin arkasinda darphanen mi var..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL yahu DUPECİ OLSAM RAPTOR +8 BASARIM BU BİR İKİNCİ OLARAK ARES COŞTU ADLI TOPİCİ OKU AÇIKLAMA YAPTIM YAPMAK ZORUNDADA DEGİLİM NEYSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 zaten düpelenenler siliniyor.. sağlamlarınki hala ellerinde.. bu arada caps lock a bas yavrum heyecan yapma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Nezaman Açıp Kapatacagımı Sana Sormam Nezaman Sinirlenirsem Açarım öpüldün sekerim Neyse raptor +8 bula bilecek bana yokmu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ha pardon fazla kızdırmayayım.sen buraya da troll warrior çekersin.. gerçekten çekermsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hyr ama kapata bilirim Diyecem ama ya neyse muhattap olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ßende yeni bi topic açacaktım zaten.. Need 20 respawn scrolla orc towna tank olan warrior for town bomb dicektim... olan varsa pm atsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Cok film izliyon=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yönetmeni Ceek OLan amatör filmleri izleme sevdası aldı beni bu ara...heee bu arada ''selling amulet of str'' almak isteyen pm atSin :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 senmisin lan o :DDDDDdd öptüm babacan ynaklarından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kızdırdım seni biraz ama olsun Janem mujks :D ßenimde +8 mirage silindi bak oyunu bıratım ne kadar mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bıraktınmı:(? neden yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi yok be Ko zamanından beridir oynuyorum her wipe de birşeyim gitti bıktım artık.en son dv+7 kaldı onuda arkadaşa tradeledim bıraktım.mutluyum şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ceek Neden taktın ki +8 raptor a kafayı anlamadım al bir +7 raptor kalan parayla unique takı al Daha mantıklı yada +7 giga axe ( FAVORİM ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gigantic axe bence hem atack yönünden hemde tip yönünden iirenç.ama raptor +8 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar