ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya inanın artık baydım bana Dupe olmayan dürüst olan efendi olan biri raptor satsın bukadar kez dolandırıldım kafayı yemek üzereyim buraya yazılmayacagının farkındayım ama inanın artık bıktım :(
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 la müslüm :) gelde pm bişe dim sana ne dicemi tahmin ediyn iyi yapmıssın :D bişeyi :P
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Senin bu oyunda ofsayt osmandan farkın kalmamış, pu da mı gol deil be :'(
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 oo imancore:) Hadi bakim iyi yapmıssınız bu aralar :p anladın sen :D
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gel reelden beni gör öyle konuş. uzaktan iftira atma.
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :) olm sakalasıyoruz ayip sana ciddimi aldın hemen oyundan ona bakarsan hergün geliyorum özeline diyorum zzzzzzzzzzzz
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bana raptor plsssss:(((((((( off off bulamadım gitti nezaman bulsam ya siliniyor yada Dolandırılıyorum =))
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 itemlarim silindi diyorsun kaç defa dolandırıldım diyorsun dün arenada elinde +8 glave vardı..yoksa pole axe +8 miydi??nerden geliyo bu para sana ben onu anlamadım.yoksa Captain kunabarlin arkasinda darphanen mi var..?
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL yahu DUPECİ OLSAM RAPTOR +8 BASARIM BU BİR İKİNCİ OLARAK ARES COŞTU ADLI TOPİCİ OKU AÇIKLAMA YAPTIM YAPMAK ZORUNDADA DEGİLİM NEYSE
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 zaten düpelenenler siliniyor.. sağlamlarınki hala ellerinde.. bu arada caps lock a bas yavrum heyecan yapma..
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Nezaman Açıp Kapatacagımı Sana Sormam Nezaman Sinirlenirsem Açarım öpüldün sekerim Neyse raptor +8 bula bilecek bana yokmu :S
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ha pardon fazla kızdırmayayım.sen buraya da troll warrior çekersin.. gerçekten çekermsin?
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hyr ama kapata bilirim Diyecem ama ya neyse muhattap olmuyorum
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ßende yeni bi topic açacaktım zaten.. Need 20 respawn scrolla orc towna tank olan warrior for town bomb dicektim... olan varsa pm atsin..
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yönetmeni Ceek OLan amatör filmleri izleme sevdası aldı beni bu ara...heee bu arada ''selling amulet of str'' almak isteyen pm atSin :)))
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 senmisin lan o :DDDDDdd öptüm babacan ynaklarından :P
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kızdırdım seni biraz ama olsun Janem mujks :D ßenimde +8 mirage silindi bak oyunu bıratım ne kadar mutluyum...
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi yok be Ko zamanından beridir oynuyorum her wipe de birşeyim gitti bıktım artık.en son dv+7 kaldı onuda arkadaşa tradeledim bıraktım.mutluyum şimdi :D
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ceek Neden taktın ki +8 raptor a kafayı anlamadım al bir +7 raptor kalan parayla unique takı al Daha mantıklı yada +7 giga axe ( FAVORİM )
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gigantic axe bence hem atack yönünden hemde tip yönünden iirenç.ama raptor +8 :))
Öne çıkan mesajlar