asterix Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya hoca bana bi dönem ödevi verdi... nerden bulcağımı bilmiyorum... konu led diotlar... nerden bulcaamı sölerseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler... bu konu burda açılırmı o konudada pek bi fikrim yok ama çaresiz olduğum için....kusuruma bakmayın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 cevap 1:elektronikçilerde bulursun led diyotları euh. cevap 2:bu konuda buraya açılmaz.eğitim bölümüne açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ledler iyidir. Ben Subwoofer a bağladım. Bass vurdukça yanıyo =) Fistanın dediği gibi elektrikçilerde var. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 19:21 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tr.wikipedia.org dan bi araştırma yap istersen yada www.google.com dan araştırmalar yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Söyle bi pati turu attımda maşallah her yere açmışsın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar