BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 micheal redd niye yok acaba veya antawn jamison bu 2 adam benim şu an nba'de gördüğün en hızlı ellerinden top çıkaran oyuncular 3'lük bakımınından...
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nowtiski aldı zaten allen ve arenası finalde yendi aslında 1.nın bile yüzdesi o kadar iyi deildi
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nowitzki şaibeyle kaldı finale ama şampiyon oldu :)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dallas'ı kayırıyorlar arkadaşlar..aynı galibiyet yüzdelerine sahip olmalarına rağmen neden avery koçu oldu batı'nın..popovich'le beraber olmaları gerekirdi..
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 dallas'ı kayırdıkları falan yokki;avery johnson bileğinin hakkıyla koç oldu batıya;nitekim dallas batıda 1.sırada.ayrıca popovich geçen sene koç olmuştu;2sene ust uste koç olması pek hoş olmazdı kanımca...
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yo seçildiklerinde iki takımda 40-9'du bi fark yoktu aralarında..birlikte olmaları gerekirdi..bir kere oldu diye 2. defa bu onuru yaşayamayacak mı bir koç?o zmn 6 kere jordan mvp oldu bi kerede pippen olsaydı?duygusallık bu aynı galibiyet yüzdesine ulaşılmışsa 2'side haketmiştir..avery johnson'ı bende çok başarılı buluyorum ama diğer taraf görmezden gelinmemeli..
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 avery johnson ve takımı çok iyi bir çıkış yaptı bu sene, bence gayet normaldi seçilmesi. popovich bile bu olaya senin kadar karşı değildir bence :)
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @bullet olaya duygusal bakmıyorum,popovich de onun kadar haketmiş olabilir;ancak 2. defa seçilmek ile 2 kez üst üste secılmek aynı sey degıl.kaldıkı verdiğin mj ve pippen ornegı cok sacma,pippen mj kadar ortamalalar yaptı,onun kadar hakettıdemı mvp yapmadılar?
Öne çıkan mesajlar