Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdışı patladı heralde?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

saol bilgilendirdiğin için =) meraktan yasmıştım zaten=) eh. gece gelirse ne sürpriz olur varya bana. tam da işim olduğu zaman. kısla o kadar anlaşmıştık. yarın böle böle konuşurus die =)

kısmet değilmiş napalım diycektim. sora dövdüm kendimi. öyle şey denirmi bu kadar sinirlerin gergin olduğu bir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

aehuea. saat 23:00 itibari ile msn yüzü gördüm bugün 3. kez. bakalım kimlerle kaç satır konuşabilcem =)

edit: ühüüh. ben bu postu atarken gitmiş yeniden. kısacası kimseyle hiç bişi konuşamadım. ühühü.

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:04 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

" çapa atan gemiler ve trolcüler
tabanı uluslararası kablo ağı ile örülmüş olan akdeniz’de jeolojik yer hareketleri zaman zaman kablo hatlarını koparabiliyor. bunun yanı sıra demirlemek için çapa taraması yapan gemiler veya trolcü balıkçılar kabloları zedeleyebiliyor.

trolcülerin internet hatlarına zarar vermesi ve bunun için türkiye’nin ne yaptığı sorusu ise candan, “bu sorun fransa’nın da başına sıkça geliyor, daha önce seyre çıkan tüm gemilere kablo hatlarının noktaları bildiriliyor ve dikkatli olmaları isteniyor. ayrıca, akdeniz’de kabloları tamir edebilecek sadece üç gemi var, türkiye gibi fransa da aynı gemilerden yardım istiyor” şeklinde yanıtladı."

bana koyan bu oldu be..
Sosyal ağlarda paylaş

nazar değmesin 11 dakika oldu online msn sürem =)

ahah. aklıma bişi geldi =p staffa alırmı bu msn beni. online sürem fazla . komutları biliom =p

ekleme: lan bi dk. warhammer 40k: dawn of war'da ip game atılırmı ki yurtiçinde bi arkadaşla? adamı ona göre kaldırcam

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:34 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...