Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 %20 verim alabiliyor muyuz onu bi sorsalar. şeytan diyo ara telefonla sorun ne de. vercekleri cevabı dinle ve gül. başka bir şey olmazki zaten=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 brigandın cevabını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 *bira açar sigara yakar ve sanal melankoli yapar* herşey adsl yüzünden ülen! =) bana katılcak olan var mı :) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:48 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msndeki şu anahtar bağlantı noktaları ne oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla bu baya bi sürer heralde daha.haber 18.00de güncellenmiş,amcam o zaman calısmalara devam ediliyo falan demis,e denizin altındaki kabloyu onarmakda pek kolay değildir heralde. http://www.ntvmsnbc.com/news/361685.asp oyunda oynamıyoruz,paticiğe king-ihale-okey salonu isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 işe yaramıyo a anahtar bağlantı noktaları servera byte transfer ederken sorun var. sorun gider bi işe yaramaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @silmarwen| o anahtarlar ttnetin içine aldıı ve çıkarıp da bize vermesi gereken anahtarlar... onları alınca msn e baalancass :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya bu ne ya sadece türkiye içi çalışan internet mi olur ya haha... resmen ülke çapında lan oldu bu... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:01 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 saol bilgilendirdiğin için =) meraktan yasmıştım zaten=) eh. gece gelirse ne sürpriz olur varya bana. tam da işim olduğu zaman. kısla o kadar anlaşmıştık. yarın böle böle konuşurus die =) kısmet değilmiş napalım diycektim. sora dövdüm kendimi. öyle şey denirmi bu kadar sinirlerin gergin olduğu bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 28 le indiriyorum edonkeyden ama yurtdışına pingim 1728 ms açıklama olarak da edonkeyden indiridğim arkadaş türktür herhalde diye düşünüyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aehuea. saat 23:00 itibari ile msn yüzü gördüm bugün 3. kez. bakalım kimlerle kaç satır konuşabilcem =) edit: ühüüh. ben bu postu atarken gitmiş yeniden. kısacası kimseyle hiç bişi konuşamadım. ühühü. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:04 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 " çapa atan gemiler ve trolcüler tabanı uluslararası kablo ağı ile örülmüş olan akdeniz’de jeolojik yer hareketleri zaman zaman kablo hatlarını koparabiliyor. bunun yanı sıra demirlemek için çapa taraması yapan gemiler veya trolcü balıkçılar kabloları zedeleyebiliyor. trolcülerin internet hatlarına zarar vermesi ve bunun için türkiye’nin ne yaptığı sorusu ise candan, “bu sorun fransa’nın da başına sıkça geliyor, daha önce seyre çıkan tüm gemilere kablo hatlarının noktaları bildiriliyor ve dikkatli olmaları isteniyor. ayrıca, akdeniz’de kabloları tamir edebilecek sadece üç gemi var, türkiye gibi fransa da aynı gemilerden yardım istiyor” şeklinde yanıtladı." bana koyan bu oldu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 niekü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Denizdeki kabloya bişi olmamış. NTV Haber'e göre karasal kablo demiş. "İtalya’da karasal kablodaki kopma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben yatıyom ya bunun düzelcee yok.. =) en iisi zıbarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 32 ye kadar çıktı dl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ulan ya ben rüya görüyorum. yada bişiler düzelir gibi gelio bana. msnden hala kopmadım. muhabbet ediyorum. site desen biraz hızlılık sezdim. dle bakçam şimdi. o da öleyse alkış. // derkeen msn gitti =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 toggie yanlış yeri karalamışın :p ahaha ya küfür edicem şimdi o kadar doldum telekom gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hotmail.com a giremiodum hızlıcanak girior hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msnde şimdi yeni bi protesto başlattık (kimeyse artık =)) herkes nicklerini " - türk telekom ananı" yapıo. örnek "spilas - türk telekom ananı" başlayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yalan değişen bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 öldü yine =) vurcam şimdi tty e :d hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nazar değmesin 11 dakika oldu online msn sürem =) ahah. aklıma bişi geldi =p staffa alırmı bu msn beni. online sürem fazla . komutları biliom =p ekleme: lan bi dk. warhammer 40k: dawn of war'da ip game atılırmı ki yurtiçinde bi arkadaşla? adamı ona göre kaldırcam [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:34 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dlim 8kbye cktı oley !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 millet paranoyaa bağlandı artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar