Armada Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 16.02.2006 16:39:57 ttnet internet erişimimizde problem bulunmamakla birlikte ttnet''in bilinen fiber optik kablo arızasından sonra yaşanan yurtdışı internet erişimindeki aksaklıklar tekrar görülmektedir. ttnet''in yurtdışı çıkışını sağlayan link ve routelarındaki değişikliklerin erişimi kesintilere uğrattığı ve yavaşlıklara neden olduğu görülmektedir. 16.02.2006 17:57:57 türk telekom, yurtdışı internet erişimindeki aksaklıkların kaynağının, yunanistan üzerinden yurtdışı internet erişimini sağlayan transmisyon yapılarındaki arıza olduğunu bildirdi. bu arıza dolayısıyla türk telekom''un yurtdışı internet erişimi kapasitesinin yaklaşık olarak %20 oranında azaldığı öğrenildi. bu durumun neticesi olarak yurtdışı internet adreslerine erişirken kesintilerin ve yavaşlıkların yaşanması muhtemeldir. yurtiçi internet erişiminde ise herhangi bir probem bulunmamaktadır. kaynak : http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=319387 gene yalanlara başlamış telekom bu arızalarda hep bizi buluyor zaten kendi sınırlarımızda olan olaylar yetmedi artık yunanistan'da arızaya bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 telekomun yurtdışı çıkışlarında sorun var. bu da herkesi etkiliyor. bizim mahalleden çok iyi çekiyor diye mesaj atmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu konu hakkında söylenebilecek tek şey var oda tüm telekom kullanıcılarının ay sonunda telekomu dava etmesi çünkü artık hem devlet kurumu değil dava edilmesi daha rahat hemde ortada verilmeyen bir hizmet için istenilen bedel var.bu yüzden bir şekilde toplu bir dava açılsa ve bu iş su stüne çıkarılsa en azından ilerki zamanlarda daha iyi hizmet alma şansımız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://www.pazarlama.telekom.gov.tr/mus_anket.asp burdan sonra hizmetlerimize ilişkin istek ve yakınmalarınız için tıklayınız. bi tıklayın allah askına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bari msn de takılamıyoruz patide geçiriyoruz güzel vakitlerimizi kıl oldum ha hiç ulaşabilen oldu mu adsl numarasını düşüren ?? karamurat ta çok haklı bence.. ben yapıcam ay sonu..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaaa daha bu gün gittim adsl faturalarımı yatırdım 2 aylık 58 miyon, bilseydim yatırmazdım hay ak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 %20 azalmışmış. o zaman normalde 55kb ile çektiğim dosyayı neden 44kb ile çekemiyorum? %90 azalma var be %95 hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 75 byte nedir 2 mb bise indirecem yok inmio ttye kafam girsin kapanyasına hep destek tam destek tt suuuuuuuuuuux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hay deliricem sıkıntından be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 herkez tt net in iletişim sayfasındaki bütün alanlara düzgün bi şikayet mail i yollasın sürekli yollarsak kesin korkarlar 256 yı kaldırmaya kalktıklarındaki şikayetlerden ödleri patlamış hemen vazgeçmişlerdi şikayet etmenn en kolay yolu mail ard arda yollayalım tt net i pompalayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hay msn mi patladi ya tam vakti is bagliycaktik alalalaaaaa isyanim var ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu anki internet hızım yaşasın kablonet, yaşasın kötülük nihahahoho resim yurtdışında host edilen bir siteye upload edildiği için göremeyebilirsiniz de ahah :) edit//tırstım (: [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:15 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaşasın kablo net ha :p *ip adresini bi kenara yazar* [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:10 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @lyciren haklısın yapalım bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaz abi nolcak ya patiden düşman çıkmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 offffff size laf anlatamıyom arkadaşlar toggie kablonet.com yurtiçi bir site ordan yaptığın hız testi tabiki yüksek çıkacak. diyoruz ki yurtiçi değil yurtdışında sorun var. anlatamıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ewt hala ne diye yurt içinden terlerden hız testleri yapıyonuz ki bi www.msn.com.tr yi bile kaç dk da açıyoistiyen deesin ogame de patladı filom da patlarsa artık ne tepki verceğimi kestiremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hay msnin derdine {½#{½]]##£[{{# aleyküm selam telekom aleyküm selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 telekoma mail protestosu kampanyası: aşağıdaki maillerin hepsine içeriğini sizin belirleyeceğiniz en az bir adet mail yollayın. ------ [email protected] - adsl destek ve müşteri şikayet müd. [email protected] - satış pazarlama müdürlüğü [email protected] - tarife fiyatlandırma müdürlüğü [email protected] - her tür üclendirme ve müşteri şikayeti birimi [email protected] - erisim sebekeleri ile ilgili arıza vs bölüm [email protected] - basın yayın koordinasyon müd. [email protected] - yayın müd. [email protected] - etüd ve planlama müd. [email protected] - otomasyon ve koordinasyon müd. [email protected] - idari işler müd. ------ mail adres kutusuna direkt yapıştırabileceğiniz şekli: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @brigand peki bende o söylediğiniz siteler 3-5 saniye içerisinde açılıyor desem, saniyede 20'nin üzerinde kb ile download yapıyorum desem, kapak olur mu? ve senden bişey anlatmanı isteyen olmadı. yurtdışında sorun oldugunu da senden ögrenmedik. yurtdışı sorunun oldugunu ben de biliyorum yırtınmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o mailleri atasıya kadar canımız çıkar int yavaş ya o yüzden :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hotmail :))) ttnet işi bilio, protesto bileme ettirtmio, ama mynet serverları türkiyede ise mynet maillerinden ttnete mail yaadırılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mynet üzerine alınır sonra :d bu adamların işi düşünce bize geliolar die mauhahahah :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bağlantı zaman aşımına uğradı speedtest.ttnet.net.tr sunucusu çok geç cevap veriyor. bende ya bunu yada lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.... sisteme çok sayıda kullanıcı bağlıdır. bunu söylüyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 wallahi ben 2farklı mynet hesabımdan adsl müsteri hizmetlerine guzellikle sikayetimi bildirdim 3. bi hesap alıp onunlada ttye içimi dökmeyi düsünüyorum 10dkda 2mb indiremedim ne biçim nettir anlamadım %20 werim düsmesiymis lafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar