flood83 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu sitenin upload verdiginiz surece cok saglam bir torrent sitesi oldugunu soylediler uzun zamandır uye olmaya calısıyorum fakat uye sayısını 50.000 de tutmakta ısrarlılar sanırım sans eseri bir ara uyelik ekranı acıldı ondada ben formu doldurup kayıdı onaylayla deyinceye kadar tekrar uyelikler kapandı dedi :( bu siteye baska bir uye olma formulu yokmu uye olan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Herşeyin ilacı sabır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya bak gene asabım bozuldu uyelik sayfası acıldı 20 sn surmedi yazıp onaylamam sorry dio gene dalge gecio sankı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Sorry, you're not qualified to become a member of this site. diye bi yazı cıktı sımdıde bi program buldum uye olmak ıcın almanca yanlız alttakı kutucuklarda ısaretlı olmasına ragmen yazı cıkıyor sebebi ne olabilir 512 snırsız adsl var site kriterine uymuyormu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Resmen balıma uye oldum :) bilgisayarı kaparken son kez signup dedim pat die ekran cıktı karınca hızında yazdım register dedim kaydetti :D 49 la dl yapıo suan 5 upload verdım baglantı 512 adsl uyeburaya uye olan arkadaslar siteden ban lanmamak icin ne kadar upload vermemız gerekıyor ben normalde 3 veriyorum bu sitede 5 yeterlimi ? simdiden saolun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 rationu 0.5 in altina dusurmemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 50 kb download 5kb uploadla 3 4 aya kaybedersin yalniz accountunu haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ul' em 1kb idi.dl 20-25 arası. 2. ayda kaybettim acci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @flood o program biraz miyadını yitirmiş vaziyette bence sen o programı aç ve 1 de yeni sayfada uye olunması gereken url i aç, programdan uyarıyı alır almaz refresh cek ve browser uzerinden kendin doldur, program sapıtmıs vaziyette,kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende o programı bulamadım benzer bişey yazdım http://www.edepom.com/tb.php sürekli signup sayfasına post yapıyor ve belli kellimeler yoksa örnek sorry gibi sayfayı size açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet yaptığım işe yaradı ve üye oldum sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 emuleden basarilimi yaw buraya uye olunca torrent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ratio nuz 1 in altına düşmesin hatta mümkünse bir süre dosyaları çektikten sonra birkaç gün hiçbirşey çekmeyin sadece download ettiğiniz dosyalari paylaşımda bırakın.bu şekilde rationuzu düzelttikten sonra atilma riski ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende uye olmaya calısıyorum yanlız benimki 256dsl upm normalde 8 falan yeterli olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 uye olmayi gece 2-3 'den sonra deneyin ,cok daha rahat oldugunu goreceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 filelist ratingim :) r: 0.026 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben suan deniyorum bi gelisme yok hala deniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bitcometin ozel 1 versiyonunu buldum hicbir torrent sitesinde yaptıgınız dl ve upload ları istatistiklere gecirmiyor fakat dl:0 ul:0 olarak gozukuyor hep bende ratio arttırmak icin azureus tan bi acayım dedim ratio dibe vurdu bende leech fazla olan bi dosya cekiyrm ve bikac gun upload a bırakarak ratioyu yukseltip saglama almak istiyorum kendimi daha sonra tekrar bitcomet ozel versiyona devam edicem işe yararmı sızce bu yontem ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aslında bi donate yapmak lazım ama paypal anlamıyorum :day [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 14:35 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ne ebayi be paypal o eahaeh enya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sadafafa dalmışım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 flood özel atsana bana o programın linkini :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bunun üyeliği belli saatlerde mi açılıyor yoksa hiç belli olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 üyelik açılmış ama onay kodu ayrı bir olay şifre seçimi ayrı bir olay 10. denemem hala üye olamadım ya dalga geçmek için üyelik formu doldurtuyolar ya da bende sorun var edit:20 dk sürdü, [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:38 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2 senedir kaybetmedim uyeligimi ama torrentleech e bakiyorum artik cok daha buyuk bi site. uye olacaklar onay kodlarini dogru girdiklerine emin olsunlar, sifrelerinin en az 10 haneli ve icinde en az 1 er tane buyuk ve kucuk harf bulundurmasi lazim. ha bide kayit olmaya calisirken i read the rules a tikladiginizda bide rules linkine tiklayin yoksa you didnt read the rules diyo. bunlari yaparsanz tek seferde alirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar