Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrentbytes.net`e uyelik ???

flood83

Öne çıkan mesajlar

Bu sitenin upload verdiginiz surece cok saglam bir torrent sitesi oldugunu soylediler uzun zamandır uye olmaya calısıyorum fakat uye sayısını 50.000 de tutmakta ısrarlılar sanırım sans eseri bir ara uyelik ekranı acıldı ondada ben formu doldurup kayıdı onaylayla deyinceye kadar tekrar uyelikler kapandı dedi :( bu siteye baska bir uye olma formulu yokmu uye olan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Sorry, you're not qualified to become a member of this site.
diye bi yazı cıktı sımdıde bi program buldum uye olmak ıcın almanca yanlız alttakı kutucuklarda ısaretlı olmasına ragmen yazı cıkıyor sebebi ne olabilir 512 snırsız adsl var site kriterine uymuyormu acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Resmen balıma uye oldum :) bilgisayarı kaparken son kez signup dedim pat die ekran cıktı karınca hızında yazdım register dedim kaydetti :D 49 la dl yapıo suan 5 upload verdım baglantı 512 adsl uyeburaya uye olan arkadaslar siteden ban lanmamak icin ne kadar upload vermemız gerekıyor ben normalde 3 veriyorum bu sitede 5 yeterlimi ? simdiden saolun ...
Sosyal ağlarda paylaş

bitcometin ozel 1 versiyonunu buldum hicbir torrent sitesinde yaptıgınız dl ve upload ları istatistiklere gecirmiyor fakat dl:0 ul:0 olarak gozukuyor hep bende ratio arttırmak icin azureus tan bi acayım dedim ratio dibe vurdu bende leech fazla olan bi dosya cekiyrm ve bikac gun upload a bırakarak ratioyu yukseltip saglama almak istiyorum kendimi daha sonra tekrar bitcomet ozel versiyona devam edicem işe yararmı sızce bu yontem ???
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
2 senedir kaybetmedim uyeligimi ama torrentleech e bakiyorum artik cok daha buyuk bi site. uye olacaklar onay kodlarini dogru girdiklerine emin olsunlar, sifrelerinin en az 10 haneli ve icinde en az 1 er tane buyuk ve kucuk harf bulundurmasi lazim. ha bide kayit olmaya calisirken i read the rules a tikladiginizda bide rules linkine tiklayin yoksa you didnt read the rules diyo. bunlari yaparsanz tek seferde alirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...