Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Arkadaşlar screenshotlardan baktığım kadarıyla bu oyunun arayüzü knight online ve türevlerine benziyor.Bildiğimiz gibi aynı motordan yapılan birsürü oyun türedi.Ve hepsinde hareket olayı mouse ile tıklayarak oluyor. GW öyle mi acaba? Yoksa world of warcraft gibi mi oynanışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hareket sadece mouse ile tıklayarak olmuyor. Mouse da bir opsiyon fakat kullanışlı değil. Genelde klavye kullanılıyor hareket için. Wow'da durum nasıl bilmiyorum ama ben dungeon siege'e benzetmiştim ilk oynadığımda gw'ı. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 22:43 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yani şöyle anlatayım,max payne gibi "W" tuşuna basarak mı ilerliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Çok iyi teşekkürler :) Oyunu sipariş edicem de bu konu aklıma takılmıştı o yüzden sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ko ya benzetmeyi nasıl becerdin orasıda ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 evet KO benzetmesi banada ilginc geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gariptir ama geçen günlerden birinde kafede kurup oynayayım dedim arkadaşlarıma göstermek için, 8 kişi gelip "abi kaç levılsın" dedi, knight oynadığımı sanıyorlarmış. ve nası benzettiniz bu grafikler varken dediğimde pelerin var ya arkanda o yüzden demişlerdi. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 peki pvp si nasıl ortaya bikaç skill koyuyosun sonrada tıkla dal skill seç mi yapıyoosun yoksa biraz insanada kalıyo mu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 öncelikle teketek pvp henüz yok. 4vs4 veya 8vs8 kapışılıyor. her oyuncu 8 skill alıyor kapışmadan önce. kapışma esnasında herhangi bir skill değişimi yapılamıyor. bu yüzden oyuncular takımlarına yararlı olabilecek ofansif ve defansif skill'leri seçip öyle pvp'ye girmek zorunda. pvp'ler genelde taktik savaşı halinde geçiyor. 1000'e yakın emin değilim belki daha fazla skill olduğu için milyonlarca skill kombinasyonuyla savaşmak mümkün. tabiki sadece seçilen skill'ler maçın sonucunu tayin etmiyor. sonucu daha çok oyuncuların pvp'ye yatkınlıkları, çabuklukları ve birbirleriyle olan uyumları belirliyor diyebiliriz. hatta hızlı satranç diyebiliriz guild wars'da pvp'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar