SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 10 dk once eslantta ust clandan 2 kisi ben bide priest party yapıoruz dtsde 2 - 3tane kestik exp duzgun deıl ama amacımız ksde deil 4-5 dkya spotuda aldık ceek bize hic bise demeden dark mare cekmeye basladı en azından normalden yazmadı normalden yazsa ben giderdim oyunda kendine yapılan haksızlıklardan dert yanan ceeke yakıstıramadım 1 kere yattım onun yuzunden sonunda ozurde diledi ama yaptıgı hareket yanlıstı bence http://img264.imageshack.us/my.php?image=ceek3ym.jpg
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aposda troll cekiyodu geldi 1 tane warrior daha vardı yanında spot bizim dedi sonra birz agız dalası hemen troll warrior cekmeye baslamıstı aposda olanlar iyi bilir 0_o [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 23:21 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir]
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yau herkes yapıo bolede daha gecen gun +8 raptor alırken kazıklandım dien adamın yapması yanlıs
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet çektim iyide yaptım Sebebini bilmeden konusmayın iyiki yaptım evet dtslere dm çektim pasooooo cok mutluyum
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ha burada Mage ana bacı küfür etti ondan cektim içimde aldı Söyleyimde)
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dts olayını gormedim ama benim gordugumde cok troll warrior cektin parti varken gelip spota parti kurardınız sonra attack baktınız spotu alamıycanız hemen troll warrior cekerdiniz 1 tane warrior daha vardı yanında nick tam hatırlamıyorum onun :P
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet merak etmeyin inkar eden insan degilim ne ise oyum :) Apostlara Zamanında Cok troll warrior çektim dedimyaa %40 61 lvlde Kaybettim die bunun sebebi bu idi ama 62 ise hiç sormayın :S
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaptıgını inkar etmemekde bir erdemdir :P
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hehe:p Bi aralar Eslantında Belasıydım Lamirottimidir nedir onu cekiyodum :S :D
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bende zamanında barbarlar diye bir clan vardı eski olanlar bilir k.o da bende onların ustune hep orda uruk cekerdim sırf onları yatırmak için 2 gun abbys kasıp ice olmustum :D ama onlar hiç bisey yokken geldi buralar bizim spotumuz kaybolun falan birazda kufur ettiler 1 hafta onlarla ugrasmıstım :D
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bende diyordum bu endles nerden tanıyorum demek uruklardan :D ben barbarlar clanındaydım paso dts ash keserdik :D ama tabi küfür falan yakışmaz .. sen cz de kasma öcümü alcam gidecem orcların trolünden çalcam bizim tröle getircem :D
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :) tam bir komedisiniz... bende dün öyle oyuna girdim.Eslantda bi tane mage almıs arkasına dm yi eslantı turluyo :D
deadlyshadow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet dünde beni 2 defa yatırdı dm ye neden ks yapıyo bu ceek anlamıyorum deli oluyorum bitane delikanlı adam yokmu bu oyunda hepsi çoluk çocukmu anlam veremedim...
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gecende bizim arkadaşı yatırdı uruk lara bu ceek adam olmaz zzzzz
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 CeeK oyuna devam ediorsun galiba? Nerden buldun o itemleri biz yemeyip içmeyip kasıorz anca +7 chitin set +7 shell paudron 2x shard +6 yaptık sen +7 shellere bastın ama hala ustun shell ?
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 offf ya ben sıkıldım bu muhabbetten evet ceek hile yapıyor ben de yapıyorum chitinlerim +9 glave de +9 kimse çakozlamasın diye shell almıyorum hatta uniquelerimi hiç söylemiyeyim allahım ya :S
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Duymak istdiginizimi istiyorsunuz PEKİ AGALAR DUPE YAPİYOM +20 RAPTOR YAPTIM DÜN +8 ŞEL SET OKE
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben sana dupersın demedim nerden buluyorsun dedim...
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bahri sinir yapma be abi.adam sormuş sadece :/
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 walla adam sana bise sormus sende cwp wersen gunah mı oluo
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :p 2 gündür millet dupeicsin dior kafayı yedim onada çattım sorry :)
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dien desin abi sen takma salla.ben biliom deilsin dupeci falan :D
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 agzı olan konusuo bende dun sordum nerden buldun dıe arklar werdi dedi o kadar zamandır oynuosan bu ounu birazda cewren wardır dimi herkes serefsiz deil ya
Öne çıkan mesajlar