SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 10 dk once eslantta ust clandan 2 kisi ben bide priest party yapıoruz dtsde 2 - 3tane kestik exp duzgun deıl ama amacımız ksde deil 4-5 dkya spotuda aldık ceek bize hic bise demeden dark mare cekmeye basladı en azından normalden yazmadı normalden yazsa ben giderdim oyunda kendine yapılan haksızlıklardan dert yanan ceeke yakıstıramadım 1 kere yattım onun yuzunden sonunda ozurde diledi ama yaptıgı hareket yanlıstı bence http://img264.imageshack.us/my.php?image=ceek3ym.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aposda troll cekiyodu geldi 1 tane warrior daha vardı yanında spot bizim dedi sonra birz agız dalası hemen troll warrior cekmeye baslamıstı aposda olanlar iyi bilir 0_o [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 23:21 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yau herkes yapıo bolede daha gecen gun +8 raptor alırken kazıklandım dien adamın yapması yanlıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet çektim iyide yaptım Sebebini bilmeden konusmayın iyiki yaptım evet dtslere dm çektim pasooooo cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ha burada Mage ana bacı küfür etti ondan cektim içimde aldı Söyleyimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dts olayını gormedim ama benim gordugumde cok troll warrior cektin parti varken gelip spota parti kurardınız sonra attack baktınız spotu alamıycanız hemen troll warrior cekerdiniz 1 tane warrior daha vardı yanında nick tam hatırlamıyorum onun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet merak etmeyin inkar eden insan degilim ne ise oyum :) Apostlara Zamanında Cok troll warrior çektim dedimyaa %40 61 lvlde Kaybettim die bunun sebebi bu idi ama 62 ise hiç sormayın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaptıgını inkar etmemekde bir erdemdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hehe:p Bi aralar Eslantında Belasıydım Lamirottimidir nedir onu cekiyodum :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bende zamanında barbarlar diye bir clan vardı eski olanlar bilir k.o da bende onların ustune hep orda uruk cekerdim sırf onları yatırmak için 2 gun abbys kasıp ice olmustum :D ama onlar hiç bisey yokken geldi buralar bizim spotumuz kaybolun falan birazda kufur ettiler 1 hafta onlarla ugrasmıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bende diyordum bu endles nerden tanıyorum demek uruklardan :D ben barbarlar clanındaydım paso dts ash keserdik :D ama tabi küfür falan yakışmaz .. sen cz de kasma öcümü alcam gidecem orcların trolünden çalcam bizim tröle getircem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :) tam bir komedisiniz... bende dün öyle oyuna girdim.Eslantda bi tane mage almıs arkasına dm yi eslantı turluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ahdsahdahdjkshdjakdaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadlyshadow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet dünde beni 2 defa yatırdı dm ye neden ks yapıyo bu ceek anlamıyorum deli oluyorum bitane delikanlı adam yokmu bu oyunda hepsi çoluk çocukmu anlam veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gecende bizim arkadaşı yatırdı uruk lara bu ceek adam olmaz zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 CeeK oyuna devam ediorsun galiba? Nerden buldun o itemleri biz yemeyip içmeyip kasıorz anca +7 chitin set +7 shell paudron 2x shard +6 yaptık sen +7 shellere bastın ama hala ustun shell ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 offf ya ben sıkıldım bu muhabbetten evet ceek hile yapıyor ben de yapıyorum chitinlerim +9 glave de +9 kimse çakozlamasın diye shell almıyorum hatta uniquelerimi hiç söylemiyeyim allahım ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Duymak istdiginizimi istiyorsunuz PEKİ AGALAR DUPE YAPİYOM +20 RAPTOR YAPTIM DÜN +8 ŞEL SET OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben sana dupersın demedim nerden buluyorsun dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ares coştu adlı topice bak k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bahri sinir yapma be abi.adam sormuş sadece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 walla adam sana bise sormus sende cwp wersen gunah mı oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :p 2 gündür millet dupeicsin dior kafayı yedim onada çattım sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dien desin abi sen takma salla.ben biliom deilsin dupeci falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 agzı olan konusuo bende dun sordum nerden buldun dıe arklar werdi dedi o kadar zamandır oynuosan bu ounu birazda cewren wardır dimi herkes serefsiz deil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar