-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Selam exe tıklayıp açıyorum id ve pass yazyorum enter basınca oyun kapanıp int sayfası açılıyor sizde de böyle sorun varmı veya bu sorun u nasıl düzelte bilirim ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sadece nooblarda olan sorun o kimse bisey yapamaz ona :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 walla bende hiç bööle bişe olMuo:D pc yi aç kapa olmadı oyunu sil yükle o da olmadı format at o da olmadı yat uyu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 endless haha senden büyük noob varmı post kasma =) dier ark saol öneri ve önerilerin için haletim =) zate burda yardım istememek lazım patide öyledir %85 dalgaya çekiyorlar nese kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 laf yapma la charn varsa getir kapısak arenda noob :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 vala abi charım felan yok :D fukarayım char sızım itemsizim hatta knight sızım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 oyun bitmis olsa nolcak wow baslıycam zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar