SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Award Bios'a sahibim tam olarak versiyonunu bilmiyorum CD-Sürücülerimi kapatmak istiyorum hangi menuden yapabilirim bulamıyorum.Yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Çok acil yardım gerekiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 o menülerin hepsini dene, birinde o seçenek vardır, hangisi olduğu aklıma gelmiyor orada auto detect gibi bişey olması lazım onları disable yapacaksın cdrom için. kökten çözüm olarak kasayı açıp anakarta giden cdrom kablosununu da çıkartabilirsin. google da bios ayarları yazıp arma yapsan direk çözümü anlatan bir site bulunur, yurtdışı arada bir gidip geliyor google açılmayabilir. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:29 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eger tahmin ettigim gibi starforce tarzi oyunlari oynamak icin kapatiyorsan biostan disable etmek ise yaramiyor guc kablolarini cekmen lazim. ha tabi baska bir amacla yapiyorsan primary master falan yazna yerden cd romu secip entera basip disable secebilirsin [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 01:52 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 eğer arkadaşın dediği gibi starforce için istiyorsan tüm cd rom cd writrer dvd ne varsa hepsini aynı kablodan bağla işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 uff ya bulamadilar mı bu starforcenin kolayyolunu hala ne pop3 nede matrix oynayabildim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Matrix Starforce kullanmıyor Safe Disc kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar