Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fiat ve volkan işık ile ralliye ilk adım.

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Beyler kampa katilmayi düşünüyorum. Giden var mi? varsa biraz ortami anlatabilir mi?

www.imk.org.tr 'de biraz bilgi var... Aradım sordum, sadece ehliyetinin olması yeterliymiş kampa katılmak için.

Arabalara karşi ilgim çok büyük, büyüyünce (daha ne büyüceksem artik.. yeter, küçülmek istiyorum.) rallici olcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen sene ankaradan katıldım. du sezonki eğitimi bilmiyorum ama geçen sene 2 gece 3 gun boyunca otelde kalıyodun we gerek otelde gerekse pistte çok eğlenceli ve verimli vakit geçirebiliyordun. eğitimler çok zevkliydi . eğer katılırsan çok eğlenir we mutlu olursun bunun yanındada arabaya bakış açın çok değişicek. benden bi öneri eğer geçen seneki gibi bi yarışma düzenlerlerse(volkan ışığın arabasına binmek için) neyap et onu kazan we o zevki tat. adam apayrı biri:D
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok diye düşündüm de, yani.. bi kere ralli arabası kiraliyosun öğretmeniyle birlikte :)

2 gece 3 gün 4 yıldızlı mı 5 yıldızlı mı ne bi otelde kaliyosun.. sabah ögle akşam yemekleri dahil. mont falan veriyolar... Bence yapabilecekleri minumum rakamdir bu. Büyük ihtimalle değer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...