ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yeni mp3 player aldım. Video da gosteriyor ama videoların .avm formatında olması gerekiyor. internette aradım ( sadece google'a baktım tabi ozurlu araması) bulamadım. Nereden bulaiblirim indirebilirim help istiorum. Yardımcı olursanız sevindirik olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 download.com a girip mpeg to avm veya avi to mpeg yazarsan bissuru program cikar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hicbir sonuc alamadım ): baska fikirleri olan arkadaslarımız varsa yardımcı olabilirler mi aceba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Alla alla. En azından yanında verdikleri cd de yokmu bi converter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yok, aldıgım yere sordum orası da bilmiyormus. 1 hafta sonra gel bize bunu dagıtan eleman gelince ona sorarım falan dedi ordan da. Yapacak birsey yok anlasılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ipod video mu bu alet? oysa ben videora diye bi program kullanıyorum. acaip basit ve kullanı$lı da. ipod video degilse yine bi $ansını dene (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ustteki mesajin tercumesi, ipod videom var olmayanlar zavalli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 haha. ne güzel bi anlatıştır o ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 naısl yani şimdi ipod video sahibi olmak suç mu halbuki ferrarimin rengiyle ne kadar uyumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mlsf aypot vidyo falan degil. normal mp3 player ama ek olarak video oynatıyor , resim gosteriyor , radyosu falan var kullanıslı da birsey. dedigim gibi .avm gibi bir format istiyor videoların oynatılması icin conventerı da hala bulamadım mlsf): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayır benim o mesajda anlatmaya çalı$tıgım, gitarımı dolaba kaldırdım,turntable'ımı çıkardım. o da 17 ya$ındaki kızlarda prim yaptı moralim bozuldu. asfdasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar