ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yeni mp3 player aldım. Video da gosteriyor ama videoların .avm formatında olması gerekiyor. internette aradım ( sadece google'a baktım tabi ozurlu araması) bulamadım. Nereden bulaiblirim indirebilirim help istiorum. Yardımcı olursanız sevindirik olurum.
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 download.com a girip mpeg to avm veya avi to mpeg yazarsan bissuru program cikar sanirim.
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hicbir sonuc alamadım ): baska fikirleri olan arkadaslarımız varsa yardımcı olabilirler mi aceba ?
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Alla alla. En azından yanında verdikleri cd de yokmu bi converter ?
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yok, aldıgım yere sordum orası da bilmiyormus. 1 hafta sonra gel bize bunu dagıtan eleman gelince ona sorarım falan dedi ordan da. Yapacak birsey yok anlasılan.
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ipod video mu bu alet? oysa ben videora diye bi program kullanıyorum. acaip basit ve kullanı$lı da. ipod video degilse yine bi $ansını dene (=
Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ustteki mesajin tercumesi, ipod videom var olmayanlar zavalli.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 naısl yani şimdi ipod video sahibi olmak suç mu halbuki ferrarimin rengiyle ne kadar uyumlu
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mlsf aypot vidyo falan degil. normal mp3 player ama ek olarak video oynatıyor , resim gosteriyor , radyosu falan var kullanıslı da birsey. dedigim gibi .avm gibi bir format istiyor videoların oynatılması icin conventerı da hala bulamadım mlsf):
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayır benim o mesajda anlatmaya çalı$tıgım, gitarımı dolaba kaldırdım,turntable'ımı çıkardım. o da 17 ya$ındaki kızlarda prim yaptı moralim bozuldu. asfdasdf.
Öne çıkan mesajlar