glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://img226.imageshack.us/img226/6307/5chicken2lw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hatta resim yapmaya çalışayım bakalım belki olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=131045 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 3 kişi apos donmekte ne varki ben anlamadım ? biz 61 de dönüoduk 3 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çok rahat kesilio bende kestim 2 kişi apos zor bişi deil sağlamsan!aydıca adamın damage ini görmüomusun 3 kere skill wursa yatar saten apos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 göstermek istediğim apos u kesmek değil, gelen exp dir. zaten 2 kişi dönüyoz 1 tane priest var party de aposdan bundan yüksek xp gören oldumu? bu arada bi izin verin de vuralım 2262ap var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Len sen savaşta bana 1903 vurmuştun Ohaaaa...Raptorun +9 mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yuh ne +9 u, 1 tane +9 var ares de o da badwolf da idi başka yok 2262ap var, spear def giymezsen vurulabilir tabiki def in düşükse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 işin tohaf tarafı spear def de wardı...Onun için oha dedim ya lvl kaç senin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bak arkadaşım, bu iş lvl da değil, ya sen torment fln yemişsindir ya da def in 200 ün altındadır yoksa 1900 gibi bişey vurmak imkansızdır ya da combo ile yemişsindir yani: 700 - 200 - 700 gibi bişey gelmiştir sana bence ss aldıysan onu koy yada tekrar bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 debuff warken bile F9 dan 1540yedim , ki spear yoktu 1900gibi dmg spear defense takılı ve debuff yokken imkansız bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 debuff la yediğin dmg in ne alakası var yahu debuff sadece canını indirir torment veya malice def i indirdiği için daha fazla dmg yersin bu iş debuff ile alakalı değil best, ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 offf malice torment debuff diil dio ya adam bırak bırak çıkıom ben forumdan tmm siz tartışın ztn debufferların hepsi sadece parasite atar demi sen çok ii bilion tmm ben çıktım hadi kthxmucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 debuff demek parazite demektir öğrende ondan sonra tartışalım sen yanlış bi terim kullanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya beyler +9 raptor sadece aresdemi var diyosunuz :) güldürmeyin beni ben bi +8 raptor arıyodum alıcaktım.. adamın tekini gördüm sordum +8 raptorun satılıkmı diye adam ing cıktı +9 dedi :D inanmadım trade den gösterdi +9 gerçektende takasa giricektim +2 kekuri ring ve +7 ib ile adam +8 mirage ve rogue chitin istedi ::) bi türk olsa hemen verirdi verdigim itemlere ama yabancı oldugu için vermedi.. :D bu arada +10 raptor bile gördüm +9 raptor 232 str istiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dupe dupe dupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gelen exp bakın diyosunda civcivler tamamda bu arada adamda bronz premium var! dikkatini cekerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bronze pre olmadığını düşünürsek lvl 64 bi chara bu kadar exp gelirmi? gelen exp in %20 sini indir bakalım sana apos dan bu kadar geliyomu 61+ lvl larda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ya def 560 scroolla tormentta yememiştim......O yüzden çok iyi hatırlıyorummmm..Tam 1903 vurmuştun bana ..... SS bile damage yi vuramamıştı bana sen nasıl vurdun onun için şaşırdım...SS howling vuruyo sen sD vuruyosun..Nasıl oluyo..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 interesting.... need screenshot, sry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Asıl ben üzgünüm SS almadığım için .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 insan bi mage civciv alır tp yapabilen :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 cz de troll veya raven party si bulamadıysanız en iyi lvl kasma yontemi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar