havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sen ona sorun mu diyosun o herkeste var be yaw eheehhe.Sen onu psikolojik sorundan saydıysan işin zor söyliyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 etkileri, ders çalışamamk, yemek yiyememek, bole ders çalışiırken bi bakıom 4 saattir aynı sorudayım kitabın hertarafı resim olmuş yani hayatımı mahvedio sorun bu bişey yapamıyorum, onunla çok ilgileniyorum diğer şeylerden souyorum o gidince ole kalıyorum kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 galiba hala unutamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sdafsdfsdf geçti bitti [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 15:33 tarihinde, Pingu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 anlamadım neyi ekliyim neyi alıyım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 msn kullanmıo musun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 E yani insan psikolojisi hafife alinicak birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 msn kullanıyom he ok baba seni eklerim oldu anlaşıldı roger that:)Bu arada benim mail:[email protected] [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 15:40 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gençler anlaşmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 pingu bi daha mail adresini yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ekledim grk kalmadı [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 15:46 tarihinde, Pingu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 slm dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ok bab benim windows şizoya bağladı da format çekçem msn i açamıyom açtığımda konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya topikimizi patlatmayın ya gidin başka yerde yaşayın aşkınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 vay anasını bi topik açtık galibaa herkes tanışıyo iyi yaptık galiba topluma bi yararımız olsun dimi eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 havok yardın bni yafff :D:D demek snde olmasan bu topicte olmayacaktı bu topicte olmasan... ooohoooo düşünmesi bile kötü :D:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 puhahahaah geyik yapıyom işte eğlenin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yapacaksın hepsini yapacaksın :D:D:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Maşallah topic IRC sunnucularına dönmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 beni ilkokulda goturdu annem bi kere. sinifta arkadaslarima ve hocalara karsi cok agresif oldugum icin. hic unutmuyorum doktor sordu filan niye kizginsin ehuhe bisiklet + kaykay istedim almadilar küstüm annemlere dedim. 3 gun sora annem kaykay babamda bisiklet aldi. sorun morun kalmadi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben ihtiyacım olduğunu hissetmiştim ve gitmiştim zamanında. yararı oldu muhakkak. ama kafa sallamasından falan değil. karşılaştırmak için,en azından sizi dinleyen birisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 danişan ve danişman die yaziyordu bir danişman kitabinda bu alan icin deli doktorlugu diyenlere karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Doğduğumdan beri gidiyorum heeheheh daha doğrusu yaşıyorum(babam psikiyatrist)...Ehm sizede tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bu sabak gittim. terapi falan dedi. özele gel dedi. bir sehir de değilim. yani terapiler aksayacak. bunun için internetten yapılan bir çözüm yok mu? bildiğiniz. ben hülya dergisinde internetten terapi diye bir sey görmüştüm gözucuyla.daha detaylı bilen var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kendımı hıssedersem gıderım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar