JuM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Arkadaslar rank 13 shaman satıyorum. 14 olmasına 2 hafta var.Butun bglere exalted. Full yani char. Serverin en iyi pvp guildindeyim. Ayrıca accountta baska bir serverda level 60 epic mountlu roque war. ilgilenen arkadaslar msnden baglantı kurabılırse sevınırım.. [email protected] [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 13:36 tarihinde, JuM tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 server ? fiyat olarakda düşündügün miktari yazarsan seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ayrıntılı bılgılerı msnden verıyorum zten. Burada konu sacma sapan uzuyor. Bırısı baslıo cok ucuz dıyerı dıyo cok pahalı. Polomık yaratmaya gerek yok. Almayı dusunen arkadasları msn e beklıyorum. Onun harıcındede satmak ıcın yol gosterenlerde varsa yardımcı olurlarsa sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ap! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar