Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pc'ye çift monitör bağlamak


taz

Öne çıkan mesajlar

selam, odamda kullandığım bir pc var. ve de salonda plazma tv var. plazmada film falan izlemek için istiyorum. hani monitörden bilgisayara giren bi kablo olur ya. o kablodan bilgisayardan salona kadar uzanacak bir uzunlukta bulabilir miyim? elektrikçilerde var mıdır? 8 10 metre gibi bir şey lazım.
bir de onu oraya uzattıktan sonra ikisinden de görüntü gelmesi için ne yapmam lazım. windowsta ne gibi ayarlar lazım. ek program falan gerekiyor mu. denemedim hiç bilmiyorum. bilenler aydınlatırsa sevinirim :)
not: ekran kartımın arkasında 3 tane çıkış var. 1 tanesi şu an monitöre bağlı olan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle kablo olmaz :) Olsa da çalışmaz.Eğer ekran kartında tv-out varsa yapabilirsin tv'ye çıkış. Çok basit bişey.Tv-out çıkışının ucundan alıcaksın birde televizyona giren yerin ucundan alacaksın. Sonra bi kablo alacaksın,uçları takacaksın. Elektrikçi de yapabilir bu işi,elektrikçiye yaptırırsan daha iyi olur.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 05:55 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çift hatta 4 monitör (belki daha fazlası da vardır) destekleyen birçok ekran kartı var. Takip etmiyorum ama 2001'de bile vardı, şu anda kesin artmıştır sayıları. Ara kabloyu ya da tv out kablosunu da uzattırabilirsin.
Ama hem TV çıkışı hem bilgisayar çıkışı yapabilir misin, bu konuda bir fikrim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben evde 55 ekran vesteli TVout ile bağlıyorum. Zaten xp anlıyo hemen (xp pro ise veya sp2 falansa) Ama Plazma TVye TVou ile bağlamak mantıksız DVI varken. Kablo uzunluğu sınırı olabilir belki emin deilim ama kalitesi TVoutla kıyaslanamaz.
bu arada dvi dediimiz beyaz, normal dizili iğne deliklerinin yanında "+" şekilnde ayrı delii de olan port, normal ekran girişini zaten biliyosun mavi olan. TVout da yuvarlak, mouse/klavye girişine benzeyen port.

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 12:41 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...