The_Cure Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 şu anda statlarım str 50 hp 59+10 dex 70 mp 115+38 int 138 ben bu statları 0 lamayı düşünüyorum çünkü verdiğim damageler bana çok düşük geliyor bu arada level 45 im sizce ne yapayım böylemi kalsın yoksa sıfırlayıp yenidenmi ayarlayım? şimdiden yardımlarınız için çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 "pet mage", "paper mage" diye forumda aratırsan baya bi bilgiye ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hiç değiştirmeye uğraşma 160 a kadar (artı puansız) int'e wer sora mp'ye ver pet mage olursun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yeter kürşat :Pp Canın neye sıkıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 pet adamı bozar paper oL bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 En iyisi STR ye vercen statları ..Skilleri Lighting / glacier vercen zevk yapacaksın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oda oLabilir Makara iSteyenLer iÇin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Çok zevkli hela asaslar arkalarına bakmadan kaçıyo ölüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Benden geçti artık bir ara yapim öLe :D zaten yeni nickle tanımıorlar beni :P [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 15:04 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bende Rumuzumu değiştim...Çok rahatım ...Kimse msg atmıyo kanka clana gel diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 waLLa RahatLadım nick değişince Çerçeveli simgede gitti Tam Ezük oLdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hani sen ares e geçiyordun ...Olm 2 kafa mage deli ederiz milleti ...Kurtul şu lanet serverdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Çay war gel yukarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Adam öLe dedi KaLdı Daha Hareket Görmedim adamdan :D ama bugün çok iyi oldu AdamLar Beni ilk kez cz de gördü Gelen asas ilk bana dalıor... Bide bir mage Statlamaya Çalışıordu 56 yı seriye bağLadım adamdan 88m düştü : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ohaaaaaa iyi para düşmüş olm bizde town bombdan adam başı 52 M.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tmm gelim yukarı biras doLaşim BunaLdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 abi bu mage str işi ne asaslar nie kaçıo anlamadm!!! ( biri bni aydınlatırsa sewinirim :D:D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pckopat said: pet adamı bozar paper oL bence delikanlı adam rock olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar