Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Kafamı uzun süredir meşgul eden ve beni aşırı derecede rahatsız eden bi konu var: Türkiye'de rock müziğin geleceği... Bu müzikle uğraşan insanların,özellikle barlarda çıkan grupların, kendi müziklerini yapmak için uğraşmamaları ve piyasa rock şarkılarını albümdeki halleriyle bire bir çalmalarıyla bu müziğin ne kadar ilerleyebileceğini merak ediyorum.Ve acaba bu konu bitek bana mı batıyo bunu da merak ediyorum. Rock barların bu müzikten anlamayan insanların elinde olması ve buralara giden kitlenin MTV'de çalan şarkıların aynısını canlı dinlemeyi tercih etmesi beni delirtiyo. Yani rock müzik piyasasındaki grupların %90'ının Amerika ve İngiltere çıkışlı olmasının tek nedeni müzik şirketlerinin oralı olması değil. Şu anda dünyayı sallayan gruplar, oralardaki ufak müzik klüpleri ve publarda kendi müziklerini yaparak başladılar bu işe.. Olayın maddi boyutu da var aslında.Yani bu barlarda çalan grupların çoğu öğrenci grupları ve paraya ihtiyaçları var. O yüzden asıl görev buralara giden insanlara düşüyor. Kendi bestelerini çalan grupları (iyi olsun,kötü olsun) desteklememiz gerek.. Eğer böyle devam ederse torunlarımız da oturup Pentagram'la övünmekten başka bişey yapamayacaklar![hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 pentagram övünülcek akdar dewam edebilcekler mi 5 yatırıolar 1 alıolar.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Bilmiyorum aslında haklısın galiba onlar da yakında pes ederler. Eğer bi ülkedeki rock dinleyicisinin zevkleri MTV ile paralel gidiyosa...[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 mtv2 çıkmadığı içindir belki =) abi kitle yok ki işin ilginç yanı pentagram wahen e çıktı hatta albüm çıakrdılar almanyada ama tanıtımını yapamdılar artık gına mı geldinoldu bilmiorum.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 unspoekn ı dinleme fırsatı bulanalr bilir bir best of niteliğinde ve çok kaliteli bir müzik kanımca ama olmuo...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Kesinlikle katılıyorum söylediklerine ama birde şöyle bir durum var:Biir kısım denyolarda birşeyler yapmaya çalışan grupları aşşağılayarak önlerine geçiyolar.Yani çıkarılan ürün harcanıyor çoğu zaman.[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 cogu unlu grup bu ise cover yaparak baslamistir, yabancilarda turk gruplarda... 1 aksam 10 tane cover calar 2 tane kendi bestesini calar dinleyicilere kendini begendirir, bunu yapan bi cok grup var[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar