Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the suffering ties that bind(starforce sorunu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunun starforce korumasını geçmeliyim virtual driveleri kabul etmiyor,kasanın içini açmam mümkün değil.Starfuck ve starforce nightmare gibi programları denedim ama kullanamadım hangi programlar nasıl kullanılır,nasıl starforce korumasından kurtulunur?
Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim şey acaba bu isoları nero ile falan cd haline getirip oradan çalıştırabilir miyiz ? ozaman virtual drive değil cd den oluyor çünkü...
Mesaj tarihi:
yok hayır canım biliyorum zaten... bayağı kullandım imaj dosyalarını ama bu imaj dosyalarını virtual cd rom lara taktığımızda virtual cd-rom ları gizlememiz gerekiyor ya... bazen de böyle sorunlar çıkıyor işte... ben diyorum ki acaba biz bunları cd ye yazıp normal cd-rom lardan biriyle taksak bilgisayara hiç virtual cd gerekmese... dolayısıyla oyun da açılmayıp emulator detected demese olmaz mı ?
Mesaj tarihi:
Üstteki mesaj karışık olmuş arkadaşlar denemiş biostan değiştirmişler cümlesi ayrı bi cümle karıştırmayalım.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:05 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Starforce uygulamalarını birebir CD/DVD'ye yazmak mümkün değil malesef.
Hiçbir yöntemi yok.
Gerçi hiçbir demeyelim, sadece Plextor ve PlexTools yardımı ile tam bir klon çıkarmak mümkün. O da çok meşakatli bir iş.
Mesaj tarihi:
hmm ok... sadece bir fikirdi, belki olur diye... peki prince of persia için de sadece kabloları çıkarmak mı geçerli yoksa bu iki programdan biri o oyunu çalıştırabiliyor mu ?
Mesaj tarihi:
starforce gerizekalı bir firmanın dötüne pati kulesi boyunda bir şeyin girmesidir dior ve ardından starforce korumasının suanda davalı oldugunu o sebeplede yakında yasal bir kırıcı cıakbilcegini ve beklemen itavsiye ediorum.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar. Çok uygun fiyatlara USB/IDE kutuları satılıyor heryerde. Sonsuz kesin çözüm.

İçerisinde bir minicik devre var ide kablosunu ve poverı takarak optik sürünüzü (istersen HD'de takabiliyorsun ne takarsan tak IDE, çalıştırıyorlar) USB'den çalıştırın. img'ı yükleyin ve ömür boyu sorunsuz kullanın. Fiş tak fiş çıkart derdi bitsin. Kasa kaç kasa kapat (ki biliyorum pek çoğunuzun kasası benimki gibi hep açık duruyor) sıkıntısı kalksın. Çok kapris yaparsa ki daha henüz hiç yapmadı bana usb kablusunu çek sussun.

Öneririm. 25 ytl gibi yanılmıyorsam fiyatları. DVD writerımı taktım içine hem notebookda da kullanabiliyorum hem de....

Neyse Patide kopya oyun konsu yasak bu konuda bilgi vermemeliyim.
Mesaj tarihi:
İyi güzelde benim USB'lerin hiçbiri çalışmıyor iki önde iki arkada var ama 4'ü de çalışmıyor nasıl çözcem?ÇÖzersem 1 ay içinde alırım onun gibi bişey.
  • Yeni Oluştur...