emre2372 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eğitimin her döneminde eğitimcilerle öğrenciler arasinda para oyunu olmaktadir bu ilk okul olsun, lise olsun , üniversite olsun ,lisans üstü olsun... ben üniversiteden örnek vermek istiyorum(ismini vermiyim) ya bi insan öğrencisi yanina hocam notum şöyle ama durumum zor diyince neden eline cep telefonunu alip ya buda eskimiş desinki !! lisede neden mudur yardimcilar veya mudur ler yardimiyla en belali öğrenciler okullarda barindilir!!! lise içi örgütlenme olayini nedense cogu nobetci hoca takmaz (kafaya alinmiştir 2 sigaraya keyfine bakar) bu soylediklerim her eğitimci için gecerli degil ama karsilasmiş olma ihtimaliniz yuzde 70 hade kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 peki sen soyle, ogrenci ogretmeni tehdit ederse ogretmeni kim koruyacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar