burninglife Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 insanın içini tireten bakışların var siyah saçlarının arasından beyaz bi ışık gibi donup kalıyorum birden bakışların yakalayınca beni o anın hiç bitmesmesi dilğiyle izliyorum güzel tenini hiç bitmeyen bi rüyasın sen aslında hem de gördüklerimin en güzeli beni kendine hapsediorsun kurtulamıoyurm neden bu kadar bağlandım hiç anlayamıorm sende sadece benim gibi bir insansın yaşıyorusn ve ölüyorusn ama ama aşkm sen farklı gülüyorsun güneşin parlaması gibi ışıl ışıl ve beni hapsedecek kadar da karanlık aslında ben de bıktım artık rüyalarımda seni görmekten kabusa dönmeye başladılar artık öldürüyor beni kavuşamamk sana bi köşede yalnız otrmak bu kadarını kaldıramam gözüksün artık karnlııın ardındaki aydınlık arkadaşlar bu benim not ettiim ilk şiirim..kimseye yazılmış olmadığı için biraz duygusuz olablr ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 3.kıt'a nın ilk 3 mısrasını beğendim:)Düz yazıya daha çok yakışırdı bu satırlar diye düşündürdü okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yine gözlerim kapanıyor gecenin karanlıında yalnızım bir başıma görebileceğim hiçbirşey kalmadı herşey silindi ve gitti alıp götürdün beni benden, bıraktın beni bu karanlık koca dünyada naparım ben sensiz,çaresiz..aşkım sen yoksun ya benm için herşey bitti hiçbirşey tat vermez oldu artık herşey benim için çok karanlık umutsuzca ölmeyi bekliyorum sessizce bundan sonra tek mutlu olabileceğim yer ise sadace mezarlık gitmeliyim artık dayanacak fazla gücüm de kalmadı tükeniorum günden güne bu dünya benim için çok falza artık tutuncak bir dalım bile kalmadı neden hiçbiryerde yok aydınlık yüreğim dayanmıor yavaş yavaş ölüyorum güzel günler çok geride kaldı ben bittim aşkım gidiyorum en iisi bu galiba sessizce ayrılmak arkama dönüp bakmadan elveda bile demedn çekip gitmek zaten ben hiçbirşeydim bu koca dünya için farketmez göçüp giderim birden, dostlarım bile hisstmez işte benim hikayem de böle biter,benim önemsiz hiç başlamayan hikayem hiçbir zaman kendimi anlatamdım,bilmiyorum neden mutlu olmak bana hep uzak kaldı ama nese artık ben yokum , mutsuz olma aşkım ,devam et sen kaldıın yerden bu da ikinci şiirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hala inatla düz yazı olarak yazmanı öneriyorum bunları:):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 walla düz yazı olarak yazmayı hiç düşünmedim..bu şekilde kötü mü olmuş..yane bunlar daha ilk yazılarım..şiir yaziim dedim böle şeler çıktı..ama düz yazıya uygunsa bunlar..değerlendirim düz yazıya geçerim belki :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 "ama aşkım sen farklı gülüyorsun güneşin parlaması gibi ışıl ışıl ve beni hapsedecek kadar da karanlık,aslında ben de bıktım artık rüyalarımda seni görmekten kabusa dönmeye başladılar artık" siirlerinden sadece 1.sındekı bu satıları begendım.yasın kucuk sanırım ondan basıt yazmıssın.ama eger yukarıda begendıım satırları su sekılde yazsan butun bu ıkı sıırındekı laf kalabalıgından kurtulup sade bır sıır yazmıs olurdun.oneri: ruyalarımın kabusu, uyanışlarımdaki cıglık, yastıgımdakı gozyasım. kımsın, nesın sen? tek bildigim sevgili, oyle guzel ki guluşun, gunesın parlaması gıbı ısıl ısıl, ve benı hapsedecek kadar karanlık... gibi 5 dakkada bu kadar.ama ornek olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yorumların için çok sağol deniz...senin de sölediin gibi şiir konusunda pek tecrübeli diilm..bunlar yazdıım ilk şiirler..bende bilgilenip ileride daha güzel şiirler ortaya çıkarmak istiyorum..sade yazma fikri hoşuma gitti..denicem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 allah sonunu hayir etsin egerki bu sevgi karsiliksizsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu sevgi karşılıksız diil..çünkü ortada böyle bir sevgi yok :))..yane ben bunları kimseye yazmadım..inanıp inanmamk senin elinde ama ben samimiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar