ofs Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Vallahi cok merak ediyorum bu oyunda benden cok yiyen mute olmusmudur 1 aydır mute fln yemedik simdi yine yedik of deyim of olsun bu gmlerin görevi nedir anlamadım sadece insanları mute etmekmi salak insanlar habire notice atar ne pm cvp verir ne birşey yapar sanki bana devlet başbakanı neyse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 xD cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya CeeK walla senin tüm topiclerini okudum ulan ne warsa senin başına gelio anlamadım nie?ama sölemeden geçemicem başına gelenlere çok üzüldüm.bide elveda videonu 4. dakkadan sonra indirmemeye başladım acaip sinirlendim o şerefsiz _NancY_ e ..... takma salla gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Size bişe deyimi 2 haftada 0 dan baslıyorum Basıma ne gelmesi gerektiyse hepsi geldi 1 kere orc ekranı vardı 1 süre öyle bugdu 1 kere kendi kendine başkasının charı ile girmeye basladım 1 kere 60 LVLDE %50 61 lvlde %40 62 lvlde %30 Xp Kaybettim 10000 Defa Dolandırıldım Kazıklandım 3 Ay Mute yedim ne kaldı 1 ban yemedim inanın tüm arkadaşlarım dalga gecior ceek bir ban yemedigin kaldı diyor oda olmazsa yakında şaşmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ban yemedinde ama bölede farkı yok ban yemiş kdr oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mute daha kötü yemin ederim arkadaşın mesela bişe yazıor cvp vermiyorsun adam küsüyor adama trade atıyorum masustan anlasın muteli oldugumu diye trade attıkdan sonra ana bacı küfür edior :SADasD:A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bunları çekcene ban yeseydin daha ii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 afsda Best donanimdaki mesajını yeni okudum Dieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ceek yazık sana abi ceek i kazıklayana dayak propogandası yapıcam artık.ceek yardımlaşma derneği veya ceek feneri gibi kuruluşlar açalım abi yazık sana ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 wadfsaassq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yalanmı abi 2milyar sayıosun adam alıo dur bankaya koyacam dio 2milyarı alıo raptor +8 ide onda kalıo bunlar insan deil bence.ama kendilerine yapılsa ana avrat sayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 eet ceek senın basına gelen pismis tawugun basına gelmemistir buseferkı ne kadar mute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1 ay falandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 notice de sadece muted yazmıştı ama 1ay wardır herhal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 preimum alırsa yarın acarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 gitttiiiiiii gitti dağ gibi ceek 1 ay daa konuşamicak :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 eet noticeyi gordum a2de kafama townda nowa yedim arada CeeK muted yazdı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 preimum alsın gold birazda chash alsın hemen acarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 endless öle bişi warmı cidden ölemi la :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bide soruo 2kuruş koklatsın diil mute açmak üstüne item dizerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben burdayım alsın preimum gold acmazlarsa adam degilim dupeden ban yiyen adamları veya koxp ben yiyen adamları acıyolar ceek ne yaptı bilmiyom ama gm kufur falan etmistir veya cok laf soylemistir ondan yemistir ama tek care gold preimum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 e yok o kadar da deil 1 gold pre ile olucak iş deil o best :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 parayı bastır acar bu k2 network hersey beklenır bunlardan aslında gececen hep beraber jpkoya gorecek onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben soyledim alsın preimum anında acarlar.... !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar