diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Arkadaşlar ben Amerikayı gitmeyi planlıorum.Ailem falan herkes onay vermiş durumda.Bana Üniversitelerin Fiyatları ve Fizik konusunda iyi ve ileri bir üniversite lasım.Yarımlarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ılk yapman gereken burs aramak olsun ama devlet bursu alma cunkı okulun bıttıgınde 9 sene devlete calısıyorsun ven cuzı bır maasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 işte gerçekten her konuda yardıma ihtiyacım var saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ilk olarak burs istiyosan, o zaman burs veren okul arayacaksin, fizik konusunda ustun okul degil. notlarin yuksekse ve ingilizcen iyiyse, SAT ve TOEFL aliyosun. bunlari zaten biliyosundur.. bi danisman bul kendine, o sana okul konusunda epey yardimci olur. fiyat olarak devlet universiteleri ucuzdur; $10,000'a gidebilecegin en iyi okula gidersin, UVA'e falan (o $12,000ydi sanirim). Ozel universitelerin ise $40,000+ yolu var. Ancak sana burs verecek okullar ozel universitelerdir. zaten bu danisman bulunca sana her seyi aciklar. bu nedenle sen ilk is danisman bul kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 saol onuda arastiriyorum peki devletle özel arasında ne fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 need blind olan okullara basvurucan oncelıkle burs ıstıyorsan onun dısında yukarıda rıglous un dedıklerını yapman gerekır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bağlılık isteyen okullar yani iyi peki benim için daha iy olur hem orda kalmam kolay olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 danisman en iyisi, boyle netten bakmayla olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hayir hayir o anlama gelmiyo. need blind demek; sen okula basvuruyosun eger kabul edilirsen sana diyolar ki mal varligini vs. vs. bunlari goster, sen ne kadar verebilirsin. ister 0 de ister 1000 de, ister 10000 de. eger ustu varsa tamamliyo okul. yani olay tamamen kabul edilmeye bakiyo ve ihtiyac varsa her turlu masrafi karsilamayi kabul ediyo okullar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evladim fizik okicaksan gitme bence. heriflerin fizik majorlarina fizik anlatamiyorum valla. undergradlari iyi degil. ama gradda super herifler. zaten gradda kendi egitimlerini almis adam yok hic hehe tabii mit ye falan gidiceksen git, tepedeki okullari haric tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eh fizikciysen , almanya'yi tavsiye ederim diyecegim de neye yarar sen amerika'yi istedikten sonra. hani einstein meinstein falan var ya o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bende türkiyede fizik okuyip isviçre-cern e gitmek istiyom ne yapmam gerekior sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 cern super bi yer. adamlar 8 saatlik mesailerinin 4 saatini is yaparak diger 4 saatini kahve icerek geciriyo :) fizikciler icin ruya gibi. ben gecen yaz 2 ayligina yaz ogrencisi idim orada. universite okurken, 3. sinifin yazi icin yaz ogrenci programina basvur. iyi referanslarin varsa, ortalaman da iyiyse kabul alirsin. iyi bi deneyim. gidince cern icindeki hotelde kalma, st. genis deki hotelde kal. paran varsa mutlaka 2 ayligina araba kirala. 21 yasinin ustundeysen daha ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 eyvallah wanderer sen fizikmi okudun ?Okuduysan hangi ünide ?Zormuydu ilgilimiydin kaçla bitirdin biraz bahsedermisin bi ziyanı yoksa ? sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar