GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Okula giderken notebookumu acik birakiyorum evde o download upload takilsin diye.mesela 15 dakika kimse dokunmadiginda screen saver giriyor ,evde olmadigim zamanlar screensaverden geri donus icin password nasil ekliyoruz? screensaver settingslerine baktim "on resume,password protected" kutucugu vardi, isareledim ,test ettim ama herhangi bir password sormadi. hem arka planda programlar calismaya devam etsin hemde ben yokken bilgisayari sifreyi bilmeyen birisi kullanmasin istiyorum. nedir bunun yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 accountuna şifre koyman gerek sanırım.Wİndows log in şifresiyle o şifre aynı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 baska yolu yokmudur? acilisi sifrelemek istemiyorum :) external bi program yokmu evden cikarken calistirim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ekran koruyucusuna parolayı kullanıcı hesaplarından kullandığın hesaba parola koyarak aktif hale getirebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bekleyince giriş ekranı geliyor ayarları yapınca.Şifreni bilmeyen o giriş ekranını geçemez. Denemedim belki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 windows tuşu + L kombinasyonu bilgisayarı kilitler (tam olarak senin istediğin oluyor yani) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 01:23 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar