Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ewt arkadaslar tam olarak bilmiyorum nezaman fakat mayıs gibi sanırsam msg geliomus burda msg sevenleri we kimlerin bu konsere gideceklerini örenmek istedim ben derim ki pati ailesi olarak arda bulunalım manover da olduuu gibi .. gerci ben o kansere gelememiştim :( ama bu sefer gitcem :) msjlarınızı bekliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 MSG geliyo evet.yine yeni melek galiba. :/ e gidiyoruz.When I'm Gone çalsınlar. Neverending Nightmare beklemiyorum da şunu çalsınlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Neverending Nightmare i biliyorum sadece çok güzel şarkı.Denk gelirse giderim konserlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yaw yeni melek olması kötüğ olmus.. :( ben venue gelir diye düşünmüştüm :( neyse gelsinlerde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar