elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 arkadaşının 7 yaşında olması olası sanırım :-)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ben burda bir yanlışlık yapıldığını sanmıyorum orc lord bence bilerek ve isteyerek öldü anlaşılsın istediği için böyle yazmış... yani eğer böyle anlaşılcağını göremiyosa da salaktır... niye ihtiyaç duyarsın ki böyle birşeye orclord akıl fikir erdiremiyorum... yani orclordun şu yazıdan arkadaşının ölmüş anlamının çıkarılamayacağını sanması kadar aptalca birşey olamaz...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 adamı siz öldürdünüz zaten sorun kalmadı :P[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 lol ya ben dooru anlamı$ım en azından ama ork krosun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sende öleceksin bunu düşün rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 İlk ben öldürdüm ha :)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: elesso, 05 September 2003 21:06 tarihinde demiş ki: arkadaşının 7 yaşında olması olası sanırım :-)[hline]Eclipse:Eive Ikeste ı ıh degil[hline]Image is everything, so play with it. http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=232733]King of chaos ordum tikla pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Kimmis bu arkadasya benim yelpaze buyuk biraz.Belki taniyorumdur(umarim tanimiyorumdur ya) Ortamların adamısın... heh heh neyse konu ıtıbarı ıle sanal dostluklar gerceklıge tasınmadıgı surece kuşku ve kaygı verıcıdır saygılarımla...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 valla çok oldu diyeyim hemde öle b.ktan sebeplerden ki inanamazsın biri bi kız için kör kütük sarhoş olur gecenin bi yarısı beni arar kalkar gider adamı toparlarım iki gün sonra aynı kız için bana yalan söylediğine şahit olurum kendim yok kimisi kalleş çıkar bi kıza asılmak için arkamdan konuşur (Ulan ah şu kız milleti yok mu!!!) çare ben artık onların gelip özür dilemesini beklerim hata ondaysa gelmezse güle güle gidenin arkasından ağlanmaz demiş atalarımız ama suç bendeyse özür dilerim direk sonuçta özür dileyince birşey kaybetmezsin kendinden ama hoş bi duygu değildir bilirim mesela bende şimdi kız arkadaşımın ayrılık isteğini tartışmak üzere yola çıkıyorum düşün artık... :/[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Cidden kötü bi durum ben de mailleştiğim bi arkadaşımı kaybetmiştim tanıyodumda onu insanın net giresi gelmiyo.Ama unutma sen gideceksin!!![hline]Onurum Yaşamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar