dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ShadowFury said: dasaaa said: ya kuzeni masadan düşen, plazma ekranlı bi bakkal mı ne vardı bu forumda. ben gidicem, öldürücem kendimi diye bi başlık mı açmıştı ne.. kimdi o yahu? gitti mi o cidden? aklına nereden geldi diye sormayın heracles ehaha sağol yaw.. dur bi kuzenli başlığı bulayım okuyayımn da güleyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 geçen yıl değil ondan önce sevgililer gününde kardiyolojideydim lan, kalbimle problemim var sevgilim yok dedim, biz ilgilenmiyoruz dedi kadın da, esprileştik öyle hehe ne gezel dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 çok yalnızsanız şişme - koyun falan alın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 PassivE_KesH said: hıı hocam algılar biraz zayıf galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mrhand bu topik için çok sakıncalı bir nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 var bende, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mr_Hand said: PassivE_KesH said: hıı hocam algılar biraz zayıf galiba? ne diye up lasaydım topici aklıma bisi gelmedi bay el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bizim kuş var.. erkek ama idare edersin heralde.. nefeste alıyo konuşuyo bazen öpücük babacık cicikuş filan dio.. olar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar