KosPer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Beyler bu ne lag böyle light feete basıyorum 10 saniye sonra geliyo.Sebebini bilen varmı?Bitek bendemi böyle yoksa sizdede varmı lag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bendede cok felaket lag war ;( delirmek uzereyim zaten kac gundur bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Telekoma kar yağmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Serverda 3 gundur lag var. Bir de gm savasta gecmis oyunda lag yok azıcık var dio kafa bulur gibi simdide dc etti gene olduk bıktım ya bıktım.Ex kasilmaz czde pk yapilmaz. ------------------------------------ Class: Priest/Bp LVL: 68 NP: 106xxx Clan: BadCompany Server: Ares Durum: Bir rahat bırakinda golemde rahat rahat kasayim sizin bolgeniz olabilir ama daha az orc var orda 1 level %23 sonra soz gelmeyecem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 simdide aresler goctu izin verirseniz deliriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 lag sadece turklerde bu kadar cok telekomdan kaynaklanıyomus yabancılarda dogru bu kadar lag yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 walla ben evden oynuyom lag 4-5 sn lik flan bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sadece türklerde değil yabancı bir arkadaş var onada sordum ondada lag varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zaten ortalama 5-10 saniye arası lag war cogu turkde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende suan 3 sn lag var evden oynuyorum cafeden oynayanlarda 10 sn falan var diye duydum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dc :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zaten onemli olan saniyesi deil ister 3 sn ister 50 saniye lag olsun ne cz ne exp party yapabilirsin ole degilmi ? tartısmaya gerek yok yani saniyeleri xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 KO'nun sinir edici özellikleri v2132132123.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bendede lag war bayagı hemde nette acayip yawaslama war bence sorunun sebebi turk telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya yanlış hatırlamıosam yeni bi patch gelmeden önce böyle lag oluodu gene neyi onarmaya çalısıolar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya yanlış hatırlamıosam yeni bi patch gelmeden önce böyle lag oluodu gene neyi onarmaya çalısıolar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bir daha dupe wipe olursa oyunu bırakacagım +7 eb wardı silindi +6 eb aldım oda silinirse oyunu bırakacagım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 büyük bi olasılıkla turk telekomda sorun var . eskiden 60kb ile download yaparken suan 5-6 kb ı anca buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kaksi kar yagdı dior ama ben bilmem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 doğrudur kar bu yağar tabi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kufur etmesen ii olurdu ( amk ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Akdeniz' de biryerlerde köpek balıkları(bir rivayete göre hamsiler)kabloları yemiş gene. Sonuçta kapasite %60 a düşmüş, sorun 1 hafta kadar sürecekmiş vs. vs. Özetle pamuk ipliği kılıklı Telekom fiber kabloları gene kopmuş, topumuza geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://www.kablonet.com/knet/site_duyuru.php?id=44 Bu herşeyi açıklıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar