MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Arkadaşlar, acil B RH(-) kan aranıyor irtibat: 0535 224 62 73 istanbuldaymiş. Konu hakkında çok bilgim yok, arkadaş msn'den rica etti, ulaştirabildigin kadar ulaştir herkese dedi. Pati gücü geldi aklima.. Varsa istanbulda oturan B RH (-) kan gruplu bir arkadaş, lütfen irtibata geçsin.
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet imkanı olan arkadaşların yardım etmesini bende rica ederim.
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 banada geldide sallamadım pek sağlam bi kaynaktan olduğna emin misin??
arina Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 banada geldi bu msn'den ama söyleyen arkadaş nerde kana ihtiyaç olduğunu söylemeden gitti=)gerçi Brh- yok etrafımda,ihtiyacı olan kişiye acil şifalar dileyelim o zaman
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dediğim gibi, konu hakkında pek bilgim yok.. Bu konu hakkında dalga geçilebileceğini sanmiyorum. B rh(-) kan grubuna sahip olan biri varsa, arasin yani.. Bir hayrimiz dokunmuş olur.
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benim kan grubum brh (-) bana msn den ulaşırmısın ?? yada beni görüştürürmüsün ihtiyaç sahibi şahısla ? [email protected]
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 nasil bu kadar hızlı yayılıyor ki? hani kan acil lazım tamam da, birbirinden alakasız 2 ayrı insandan mesaj geldi-msn-, 2 tane mail geldi, bi de patiye yazılmıs. holoyloy..
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 acil ulaşırsan sevinirim arkadaşım...
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 keyfiniz bilir arkadaşlar ben kimseye kanımı zorla vermiyorum işinize gelirse
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 cep telefonu numarası verilmiş işte, ara mesaj at bişey yap
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hera, dedigim gibi.. konu ile ilgili buraya yazdiklarimdan daha fazla bilgim yok. Telefon yazılı oraya, yine ilgilenmişsin saol.
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fw mesajlardanda geliyor bu tarz şeyler. hem b rh - kan aranıyorsa kesin bulunur siz merak etmeyin o hastenede yoksa en yakındaki hastenelerle irtibata geçilir ve temin edilir. ben istanbulda b rh - kan olmayan kan bankası olduğunu sanmıyorum.
Öne çıkan mesajlar