MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Arkadaşlar, acil B RH(-) kan aranıyor irtibat: 0535 224 62 73 istanbuldaymiş. Konu hakkında çok bilgim yok, arkadaş msn'den rica etti, ulaştirabildigin kadar ulaştir herkese dedi. Pati gücü geldi aklima.. Varsa istanbulda oturan B RH (-) kan gruplu bir arkadaş, lütfen irtibata geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet imkanı olan arkadaşların yardım etmesini bende rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 banada geldide sallamadım pek sağlam bi kaynaktan olduğna emin misin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 banada geldi bu msn'den ama söyleyen arkadaş nerde kana ihtiyaç olduğunu söylemeden gitti=)gerçi Brh- yok etrafımda,ihtiyacı olan kişiye acil şifalar dileyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dediğim gibi, konu hakkında pek bilgim yok.. Bu konu hakkında dalga geçilebileceğini sanmiyorum. B rh(-) kan grubuna sahip olan biri varsa, arasin yani.. Bir hayrimiz dokunmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benim kan grubum brh (-) bana msn den ulaşırmısın ?? yada beni görüştürürmüsün ihtiyaç sahibi şahısla ? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 nasil bu kadar hızlı yayılıyor ki? hani kan acil lazım tamam da, birbirinden alakasız 2 ayrı insandan mesaj geldi-msn-, 2 tane mail geldi, bi de patiye yazılmıs. holoyloy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 acil ulaşırsan sevinirim arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @dory aynısı banada oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 keyfiniz bilir arkadaşlar ben kimseye kanımı zorla vermiyorum işinize gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 cep telefonu numarası verilmiş işte, ara mesaj at bişey yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hera, dedigim gibi.. konu ile ilgili buraya yazdiklarimdan daha fazla bilgim yok. Telefon yazılı oraya, yine ilgilenmişsin saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fw mesajlardanda geliyor bu tarz şeyler. hem b rh - kan aranıyorsa kesin bulunur siz merak etmeyin o hastenede yoksa en yakındaki hastenelerle irtibata geçilir ve temin edilir. ben istanbulda b rh - kan olmayan kan bankası olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar