Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Daha once topic acmistim sanirim ama para bulamadigimdan yatmisti is. su aralar tekrar bi ihtimalim var o yuzden bir kac oneri rica edecem. Su anki konfigurasyon p4 3.2 ht islemci , asus p4p800 anakart ve asus gf fx 5950 ultra 256 ddr ekran karti. artik pci-ex 16 sistemine geceyim diye dusunuyorum sonucta bu saatten sonra vga almanin bi manasi yok. ekran karti olarak x850 almayi dusunuyorum ama bende bir takinti var. yaklasik 3 4 senedir surekli asus marka ekran karti kullaniyorum ve 2 - 2,5 sene once degisiklik yapip powercolor marka rad 9600 pro almistim ve berbat bir ekran kartiydi o zamandan bu yana asustan baska kartlara guvenemez oldum. ancak asusun x850 leri 500$ civari e buda pahali geliyo insan 100$ daha koyar 7800gtx falan alir diyesi geliyo. bana biri acaba soyle 1,5 milyar civari bir anakart , islemci , ekran karti birde 2 tane guzel sata hard disk onerebilirmi ? son olarak amd mi intel mi bilemiyorum hep intel kullandim ama hangisinin avantajlari var hangisinin dezavantajlari var bilemedigim icin her turlu oneri kabulumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dierlerini anladıkta işlemciyi neden değiştiriceksinki? güzel bi işlemcin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 e cunku butun pci ex 16 anakartlar lga ya gecti benim islemci soket 478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 eski ekran kartına talibim dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 eger alirsam ayarlariz biseyler fistan ama hala tam oturtamadim kafamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar